App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

missfall eller vanlig blödning

hej. är så orolig. Är gravid i v8. Herromdagrn såg jag en liten blodfläck i trosan. tänkte oj?! men gjorde inget. Gick till jobbet och under kvällen så hade de kommit lite till. märkte senare att jag hade blodet ner lite av byxorna (vita byxor). inga stora mängder. Dagen efter hade jag ett super litet trosskydd för att skydda men kom igen lite blod. men fyllde inte hela trosskydd? ser ut som mörkrött inga dirket klumpar är detta missfall eller en vanlig blödning? dag blöder inget i trosan men när jag kissat ser man lite mörk rött på pappret. varit i kontakt med barnmorskan men som säger vi ska avvakta till nästa träff med min barnmorska som är om 3 veckor. men är så orolig att detta är missfall.

2020-10-24
92Vattuman
92Vattuman

Tack för pushen att de faktiskt inte behöver vara missfall. det var ju inga stora blödningar och sen slutade det. känner mig gravid faktiskt. känner att magen växt sen sist. imorgon går vi i så fall in i v10 jag var i kontakt med 1177, barnmoska på mödravården samt gynavd och alla sa typ att det inte måste vara missfall och det låter inte så sa dem. Känns ju skönt.

2020-10-31
92Vattuman
92Vattuman

Jag hade precis samma som dig, var och gjorde graviditetstest hos barnmorskan och det visade positivt. Jag var helt säker på att det var ett missfall, men det var inte barnmorskan. Så hon sa till mig att boka in ett vaginalt ultraljud och det gjorde jag. Där inne var allt som det skulle och jag är nu gravid i v.34. Håller tummarna att allt går bra!

2020-10-31
trish94
trish94
Gravid i vecka 38

Hade mörkröda/bruna flytningar varje dag i stort sett dom första 3 månaderna av min graviditet, sen efter
v 12 så slutade dom.
Så behöver inte vara nån fara, är väldigt vanligt i början av graviditeten.

2020-10-29
Pioca
Pioca
Bebis på 9 månader

Var med om samma som dig för drygt en månad sedan. Var också i v 8, ringde gyn och fick tid samma dag. Visade sig vara missfall, embryot slutade dock växa i v 5. Trodde det skulle göra ont och att man skulle få klumpar.
Ring gyn på måndag så du får komma in och kolla. Man blir ju inte klok av att gå i ovisshet. Lycka till håller tummarna för dig.

2020-10-24
Livinglife
Livinglife
Bebis på 12 månader

Det kan ingen utom en barnmorska som gör ultraljud svara på. Men det är jättevanligt med blödningar/färgade flytningar innan v12 och behöver absolut inte vara tecken på missfall. Men enda sättet du kan veta är att boka ett privat ul/vänta till ditt första inbokade. Lycka till hoppas det går bra!

2020-10-24
Piglet89
Piglet89
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...