App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Fars dag present

Några nyblivna föräldrar som tänkt skämma bort pappan till barnet på fars dag? Vill gärna visa min uppskattaning för vad han gör och är världens bästa pappa. Eftersom vår son snart är 4 månader får jag fixa. Har i några tips? :)

2020-10-24
Ems90
Ems90
Bebis på 5 månader

Haha, då ligger jag i lä. Jag tycker egentligen inte att man ska köpa något utan det är något man kan engagera sitt barn i sen. Så barnet kanske kan pyssla något till pappa osv. Men jag älskar att köpa saker till andra. Så då blev det "bara" en godisbox från deras sida med sockar som det står best dad på och lite godis då. Samt en bild på boxen med han och lillan.

2020-10-29
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 7 månader

Jag tänkte nog köpa hem nån lyxig mat och lyxig efterrätt som han gillar på kvällen och/eller göra mysig söndagsfrukost. Har beställt en riktigt pappig present också: morgonrock och innetofflor! Tänker att det börjar bli kallt, och så är vår bebis en månad gammal och behöver mycket hud-mot-hud, så en bra morgonrock är perfekt. Vill gärna skämma bort honom lite men ja, det som är mest värt just nu är ju att få duscha färdigt eller vara den som fick äta medan maten var varm 😂 Så han får väl det också den dagen.

2020-10-29
Levira
Levira
Bebis på 2 månader

Jag har köpt en termosmugg till min sambo. Med liten bebis är det ofta som kaffet hinner kallna och min sambo verkligen avskyr kallt kaffe. Perfekt för honom att ta med sig till jobbet när han har nattpass med😊

2020-10-28
Mirz
Mirz
Bebis på 2 månader

Mittord har superfina halsband och armband till väldigt bra pris, där dom graverat in valfritt ord , i massa olika stilar, jag har beställt ett med vår sons namn ingraverat. Sedan finns ju godisboxen som är lite mer opersonlig men ändå lite roligt att få på farsdag där man kan välja en text eller bild på barnet på boxen och sen godis och lite roliga strumpor.
Beställde även en canvas tavla med en av de första bilderna på min son och min man tillsammans som min man fick redan för några dagar sedan , som han stolt hängt upp vid sängen :)

2020-10-25
FamS9
FamS9
Bebis på 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...