App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Begränsad i vardagen

Har en 6 veckors bebis som enbart sover på mig. Så fort jag försöker lägga ner henne så vaknar hon. Testat de mesta men inget verkar funka. Har jag tur hinner jag slänga i mig lite lunch innan de är dax att ta upp henne igen. Sover på mig även under nätterna. Hon hatar att åka vagn, har försökt vid olika tillfällen för att se om hon skulle kunna somna i vagnen för att slippa sitta inne i soffan 24/7. Men nej. Tycker synd om min 3 åring som jag inte kan leka med då jag måste ha bebisen på mig hela tiden. Nån som sitter inne med super tips eller kan säga att de kommer gå över med tiden...?!

2020-10-23
Kreggan
Kreggan
Bebis på 2 månader

Skaffa en bra bärsjal eller sele . Kan tyvärr inte säga att det har gått över på 5 månader för oss. Vagnen är dock accepterad! Men dottern sover fortfarande i min famn på dagarna. På nätterna sover hon tätt intill, gärna i armhålan med kinden mot bröstet 😅 jag upplever att ju äldre hon blir desto mer medveten blir hon och vill vara ännu närmare och gosa. Mysigt tänker jag även fast man kan känna sig otroligt låst. Jättesnart är bebisen stor och kommer inte vilja sitta i famnen och gosa! Kanske inte det mest positiva svaret, men jag upplever att ju snabbare man kapitulerar inför sitt barns behov och anpassar sig desto lättare blir det att acceptera läget. Bebisen kan ju inte anpassa sig, dom har ju sina behov för överlevnad.

2020-10-24
Ullan91
Ullan91

& kanske sitta på golvet med bebis i famnen och leka med stora :)

2020-10-23
CEESE
CEESE

Min dotter var likadan och det var tyvärr inget som gick över. Hon är över 2 år nu och har fortfarande stort närhetsbehov. Hade dock inget syskon att ta hand om så förstår att det gör saken ännu jobbigare. Mitt tips är bärsjal och bärsele!

2020-10-23
CEESE
CEESE

Värm upp bebis säng med en värme kudde ( kankse inte just du kan göra det När du sitter med bebis) men ngn i din närhet så att det inte skiljer så mkt i värme från din kropp till kalla sängen... ha ngt av ull i botten på sängen.

2020-10-23
Mamma 2020
Mamma 2020
Bebis på 6 månader

Har även märkt att det kan vara lättare att flytta i etapper. Först bara lyfta till närmaste plats tex där du just sitter soffan då o en liten stund senare lyfta igen till bebis säng.
Dessa två tips har oftast hjälp mig i alla fall.

2020-10-23
Mamma 2020
Mamma 2020
Bebis på 6 månader

Om du lägger henne för tidigt efter att hon somnat så vaknar hon upp lättare, finns olika sömn cykler. Men det jag gör eftersom jag haft o har liknande nu oxå då o då, är att jag brukar innan jag flyttar bebis så lyft en arm o ett ben om de är helt slappa brukAr oftast inte bebis vakna när man flyttar. Rör bebis sig när du lyfter så kan det vara för tidigt o flytta.

2020-10-23
Mamma 2020
Mamma 2020
Bebis på 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...