App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid och vårnadstvis

Hej! Fick precis reda på att jag är gravid och om jag kan räkna så är jag i 5+1. Är så glad över detta och min pojkvän är också glad. Men jag har en dotter sen innan och nu har hennes pappa dragit igång en vårdnadstvist... Jag är rädd att min pojkvän kommer att tycka det är för mycket. Någon annan som varit med om detta och kan ge lite råd?

2020-10-22
Mossan90
Mossan90
Bebis på 12 månader

Man kan väl säga att jag är i din pojkväns sits. Min man har barn sen tidigare, med ett ex som enkelt förklarat är en j*vla psykopat(man får väl inte säga så om en mamma i detta land känns de som så ber om ursäkt i förväg)Dom har varit i tingsrätten en gång för ca fyra år sen och det kommer hamna i tingsrätten igen så fort vi anser att vi har råd, för hon förstör umgänget mellan barnen o pappan hela tiden och gör de mest för o få förstöra för oss..

Kan säga att det är jobbigt att va den som står bredvid och inte kan säga eller göra nåt för att det ska bli bra, för det är ju en sak mellan barnets föräldrar. För oss så är det viktigaste att prata om de, så jag får veta vad som händer o sägs eftersom jag ändå är en del i barnens liv. Men också att kunna släppa allt som har med det att göra ibland och fokusera på allt positivt, inte glömma bort att man älskar varann och att man kan ha kul också, annars är det lätt att glömma det om man ska va mitt i en vårdnadstvist.

Annars har ja inte mycket råd att ge dig, önskar dig lycka till och hoppas det slutar väl.

2020-10-22
Jenjoe92
Jenjoe92
Gravid i vecka 38
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...