App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Missfall?

Plussade på CB digital1+2 på dagen jag skulle ha mens. 5 dagar senare börjar jag blöda och alla tester jag tar är negativa. Får olika bud från alla bm som ringer upp. Hcg skall inte försvinna så fort. Hur som blödde i 3 dagar, inget ont blödning avtog efter 3 dagar. Att få tid på gym är inte lätt just nu Nån mer som varit med om samma? Just att tester visar neg så fort? Blödningen var inte ens lik min mens, kom 1 koagel klump o i början var d lite slem.

2020-10-22
Kawa77
Kawa77
Barn på 2 år och 10 månader

Tack för ditt svar. Då kanske d e samma här. Inga blödningar sen Igår. Ska till gyn på måndag så där får jag la d konstaterat gissar jag på

2020-10-22
Kawa77
Kawa77

Jag fick tidigt missfall i våras, jag plussade på tisdagen då jag var 3+6, på torsdagen var det negativt (4+1) o sen började jag blöda på söndagen samma vecka, det kom först en blodkoagel o sen blödde jag i ett par dagar bara o sen var det över. Då hade jag redan fått en tid när jag skulle varit i vecka 7 o då var allt borta. Jag tror nu i efterhand att graviditeten avbrutits jättetidigt men att min kropp inte reagerat.

2020-10-22
Veron95
Veron95
Gravid i vecka 20
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...