App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Fosterrörelser igen..

Hej Alla! Jag har en fundering.. Jag får inte redigt in hur min pojk i magen har sin dygnsrhytm. När jag arbetar (barnskötare) rör han sig mer på morgonen, buffar till lite under dagen och blir mer aktiv kväll/natt. Men när jag varit hemma hela dagar så är han mycket lugnare. Ibland mer aktiv kväll/natt men inte alltid, får mest bara nån liten buff då och då under dagarna. Normalt eller bör jag kolla upp detta? 🤔 Hjälper inte alltid att lägga sig på vänster sida heller, sover för det mesta på vänster men han är lika lugn ibland då oxå. Tack!

2020-10-21
Blaupp
Blaupp
Gravid i vecka 36

Jag hade också väldigt oregelbundna fosterrörelser under tiden jag fortfarande jobbade. Vissa dagar på jobbet var så stressiga och tunga och då kände jag knappt något alls, sen på nätterna när jag varvade ner riktigt kunde det kännas lite mer, och likadant de dagarna jag var ledig. Nu i slutet av graviditeten när jag inte jobbar så är det mycket lättare att se ett mönster.

2020-10-25
Carroline90
Carroline90
nyfödd bebis

Låter helt normalt. Lugna dagar betyder oftast bättre utrymme för bebis. Upplevde liknande, BM frågade om bebis dygnsrytm men jag hade så olika pga olika jobb och olika arbetstider så bebis hade aldrig någon regelbundet i tider utan det berodde på hur aktiv/vilka rörelsemönster jag hade så var bebis olika aktiv, vissa lugna dagar märkte jag knappt av bebis alls.

2020-10-25
ChatNoir
ChatNoir
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...