App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Undersökning X

Åkte till sjukhuset igår eftersom det fortsatte hugga i min högra äggstock och för att jag haft två bruna flytningar. Läkaren såg inget konstigt, ingen fri vätska etc men hon såg en tom hinnsäck i livmodern som mätte att jag va i vecka 5+0 och en förtjockad slemhinna. Tog HCG prov som visade 1012. Jag ska tydligen vara i vecka 4+6, hade ägglossnings mellan 1-5 oktober. Ska på återbesök och är lite orolig, är det något ni reagerar på? Vad kan jag förvänta mig? Har haft ömma bröst sedan BIM-5 och idag är första morgonen då jag känner mig illamående. Är väldigt uppsvälld med. Men en tom hinnsäck lät ju inte så bra, men bara det inte är ett X känner jag..... för det kunde betyda att graviditeten satt någon annanstans om jag förstod rätt.

2020-10-21
Orebil
Orebil
Gravid i vecka 11

Gick gekom liknande situation i juni och då var jag vecka 11 + 3 med Tom säckhinna, fick medicinska behandling och det tog 48 timmar på Danderyds sjukhus, smärtsamt men det gick bra. Och for 3 års sedan fick x 2 ggr, ena gång hade min vänster äggledare brustit och fick opereras akut medan 4 månader senare jag en spruta med cellgiftsbehandling. Det känns jobbigt och kan aldrig glömma. Hoppas att det inte är ett x för din situation. Kämpa på, never give up & it helps to talk about it.
Before my fallopian tube raptured i was sent home from danderyd twice after 7 hr wait, until i returned 2 days later when i fainted in a taxi 020 & The driver called an ambulance only to end up at Danderyd again for emergency surgery because my abdomen was filled with blood. Horrible experience. So dont be quiet, insist on second opion if you must. Wish you all the best.

2020-10-22
Naz05
Naz05
Barn på 1 år och 6 månader

Det är bra att du är under uppsikt av sjukhuset. Jag var med om liknande för några år sedan. Jag fick gå på kontroller på sjukhuset och mäta hcg. Det slutade med att jag blev inlagd och till slut fick jag en skrapning då det visade sig att det inte var en normal graviditet.

2020-10-22
Teskedsgumman
Teskedsgumman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...