App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Misslyckad

Jag måste ha misslyckats totalt med mitt föräldraskap. Sonen är 2 år och 1 månad. Vaknar 4-7 gånger per natt. Har aldrig sovit bra... Kanske någon vecka i taget, då och då som han bara vaknar 1 gång per natt - men det är väldig ovanligt. Vi har provat precis allt utom medicinering. Läkarna säger att han mår bra. Utvecklas som han ska, oftast glad på dagarna. Samsovning, men han rör på sej så förbannat mycket så jag får aldrig sova. Testar att ha spjälsäng som en bedside crib, han vägrar ligga kvar. Provat egen säng i eget rum, han skriker tills han kräks om jag eller pappa inte är där om han vaknar. Somnar inte om om vi inte ligger klistrade och håller om. Nu har vi haft hysteriskt skrik i 1,5 h bara för att jag inte ville ligga bredvid. Är det dags att bara gilla läget, gråta lite i smyg varje dag och låta honom vara som han är? Jag orkar inte längre.

2020-10-21
Tistel86
Tistel86
Barn på 2 år och 1 månader

Vår son är likadan. Han har aldrig sovit hela natten, och han kan fortfarande väcka mig väldigt mycket på nätterna. Vi samsover då det ger oss maximalt med sömn, så jag försöker ge honom den närheten han behöver och tänker att det kommer bli bättre med sömnen förr eller senare. Som någon annan skrev nedan så är det vanligt att barn sover dåligt upp till 4 års ålder.. Jag vet hur jobbigt det kan vara, men man får försöka tänka positivt och att sömnen kommer att bli bättre tids nog..

2020-10-23
Marika A
Marika A
Barn på 1 år och 11 månader

Kolla in somncoachenhanna på instagram, har många bra tips!

2020-10-22
friek
friek
Bebis på 4 månader

Jag sov första hela natten när jag var 5år gammal har min mamma berättat och fram tills dess vaknade jag alltifrån 3-10gånger per natt. Min son har inte heller sovit en hel natt än, långt ifrån, han vaknar alltifrån 5 gånger till 15, han är iof bara 5månader men jag är förberedd på att det ska bli lika illa som det var med mig. Bara att hålla ut, styrkekramar

2020-10-22
FamS9
FamS9
Bebis på 6 månader

Låter som ett helt normalt barn. Barns sömn är olika men det är inget konstigt att dom sover dåligt upp i minst 4-årsåldern. Ge honom den närheten han behöver.

2020-10-21
CEESE
CEESE
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...