App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

V.7 inget illamående Orolig

Är gravid efter mer än 1 års försök!! Jättekul. Har haft symptom innan jag ens visste att jag var gravid. Ont i brösten mensvärk men utebliven mens osv. Nu är jag i v 7. Hela v.6 har jag mått illa har inte kunnat äta något ordentligt och gått ner i vikt men läste att det var normalt. Nu är jag i v.7+3 och känner inget illamående. Har dock lite ont runt magen då och då. Är det normalt eller bör man kontakta vården? Varför har det plötsligt börjat avta :( är så orolig 😥

2020-10-18
Bett12
Bett12
Gravid i vecka 8

Jättevanligt. Symtomen kommer och går, olika från vecka till vecka. Jag mådde bara illa enstaka dagar här och där, och främst när jag var hungrig. Kanske är att hormonomställningen går snabbare för vissa. Alla mina väninnor har helt olika erfarenheter av sitt gravidillamående, de flesta har det som du att illamåendet + andra symtom som molvärk och ömmande bröst kommer och går. Man är supernojig för exakt allt i början, men det brukar lugna sig efter första UL ungefär :) Försök ta det lugnt och lycka till!

2020-10-18
Piglet89
Piglet89
nyfödd bebis

De jätte vanligt. Man behöver inte må dåligt för att vara gravid. Jag mådde inte dåligt en enda dag :)

2020-10-18
Leab
Leab
Barn på 2 år och 5 månader

Jag hade också såna perioder i början där symptomen kunde avta för att sen komma tillbaka igen, har hört att det är ganska vanligt.

2020-10-18
Carroline90
Carroline90
Gravid i vecka 40
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...