App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Luktar hav läcker fostervatten

Märkte nu på morgonen när Jag vaknar att det trycker mer än vanligt nertill. Väldigt mkt molvärk under magen å i ryggen. Och kommer flytningar /vatten som luktar hav typ. Googlade å det verkar va fostervatten. Ni där vattnet gått Känner man något inann eller bara kommer de? Vet att Det är olika vissa sipprar de å vissa kommer allt. 4e barnet å Aldrig haft vatten avgång. Bör man ringa förlossningen trots att det inte är några mängder? Tacksam för svar.

2020-10-17
Cissan25
Cissan25
nyfödd bebis

Jag läckte fostervatten från å till i 2 dygn. Hade inga värkar eller något så efter 2 dygn blev jag igångsatt. Tycker nog åxå du ska ringa.

2020-10-17
Karolina88
Karolina88
Bebis på 1 månader

Hej.
Jag misstänkte att jag läckte fostervatten med senaste barnet (3:e) och ringde då förlossningen och fick en tid att komna lite senare samma dag. Och jag hade rätt, jag läckte men väldigt lite och om barnet inte är fixerat (vilket sonen inte var) bör man vara sängliggandes. Jag blev inlagd på avdelningen och blev igångsatt eftersom jag ändå gått över bf. Sonen kom några timmar senare och allt gick bra.
Jag råder att du ringer och önskar dig/er all lycka till med bebben🧡👶🏼

2020-10-17
L_E_V_A79
L_E_V_A79
Bebis på 14 månader

Jag har haft vatten avgång två av mina tre förlossningar och båda de gångerna har det kommit mycket på en gång. Men har för mig att man alltid ska ringa in om vattnet går eller börjar läcka så tycker du ska ringa och höra vad de tycker och låter ju som att förlossningen är nära! Lycka till! 🙂

2020-10-17
Bullen2013
Bullen2013
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...