App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

6 månaders vaknar DIREKT efter nattning

Jag håller på att gå bananas. Vår 6 månaders son ammas till sömns vilket går kanon. Han somnar direkt, man lirkar ut tutten, går ut ur rummet utan problem. Meeeen efter ca 10-15 min så vaknar han. Och man måste natta om och så håller man på sådär och ja, det blir ju ingen riktig nattning. Någon som har det likadant? Vet nån varför det är såhär? På natten vaknar han inte lika ofta och definitivt inte heller på dagen. Dock alltid på samma sätt, letandes efter mig. Kommer det vara såhär tills man slutar samsova/amma? Tips mottages GÄRNA :)

2020-10-16
Madzlizzle
Madzlizzle
Bebis på 6 månader

Händer mycket i utvecklingen hela första året men runt 6-8 månader så förstår de att de är en egen person och att mamma kan försvinna. Väldigt läskigt för bebisen men de lär sig leva med det efter ett tag.

2020-10-18
emc85
emc85

Min första var sådan från 6 månader och några månader framåt. Löste sig självt med tiden och ju äldre han blev desto längre tid sov han, ändrade aldrig rutin utan ammade till sömns hela tiden. Nu är han 3,5 år och vi ligger jämte tills han somnar, han sover större delen av natten själv men ropar på pappa om han vaknar.

2020-10-18
emc85
emc85

Vi hade det likadant lääänge med våran dotter. BVC hävdade att barnet vaknar och blir ledsen för att det Inte längre är så som det va när barnet somnade. BVC sa ”tänk själv att somna på ett ställe som känns tryggt och varmt och vakna upp ensam på ett annat ställe, du skulle också bli orolig då”. BVC gav oss rådet att lära vårat barn att somna själv.... lättare sagt än gjort, men det har blivit bättre för oss.

2020-10-17
Annicaa
Annicaa

Hade de exakt likadant innan men de hsr blivit bättre, vår son är nu 5mån och vaknar inte längre lika lätt, men skulle jag lägga honom i sovrummet själv vaknar han oftast efter 20-30min, ligger jag däremot med honom så han har boppen tillgänglig (han behöver inte ha den i munnen) så kan han sova upp mot 2h på dagen. Tänkte att en napp kunde vara lösningen men han vägrar napp. Hittar du en lösning tar jag gärna del av den oxå :)

2020-10-17
FamS9
FamS9
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...