App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Missfall nr 3.

Idag påbörjades missfall nr 3 och hela mitt hjärta går i tusen bitar. Kan inte sluta gråta. Det är så orättvist och sån enorm sorg. 3 gånger har jag nu fått positivt gravidtest, blivit så glad över att jag äntligen ska få bli mamma, fantiserat om hur och när jag ska berätta för mina föräldrar, vänner, sambons familj, all släkt, gudföräldrar etc. Bara för att totalt falla isär några dagar senare. Har fått alla mina missfall vid BIM, v 5. Är tacksam att jag öht kan bli gravid, att missfallen ägt rum i v 5 och inte v 10 eller ännu senare, men herregud vad svårt det är att känna sig tacksam i den här fruktansvärda sorgen. Jag behöver bara få skriva av mig lite.. Och kanske höra någon som gått/går igenom samma sak? Någon som har en liknande situation med en solskenshistoria? Är så rädd att jag aldrig ska få bli mamma :'(

2020-10-14
Aleachim
Aleachim
Försöker

Har inte gått genom samma sak men skickar massor av styrkekramar

2020-10-14
zaraprsn
zaraprsn

Åh nej :( lider med dig... gick igenom 5 tidiga missfall innan vi lyckades efter 4 år. Jag tänkte som du att det kanske aldrig skulle gå och det gjorde mig förtvivlad. Helt plötsligt gick det vägen, det vi gjorde annorlunda denna gång var att jag tog trombyl dock omöjligt att säga om det var det som gjorde susen. Skulle jag bli gravid igen skulle jag röra det igen.
Så här i efterhand känns det som att det var menat med dessa missfall för att vi skulle få var lilla skrutt till slut. Se till att få en utredning för att utesluta eventuella orsaker så slipper du undra.
Kram och lycka till

2020-10-14
Mary200405
Mary200405
Bebis på 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...