App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kräkas sent i grav.?

Hej alla! Är gravid med första bebisen och är nu i V30. Har haft en väldigt lätt graviditet med noll illamående och kräkningar (endast sura uppstötningar). Men så igårkväll, när jag precis lagt mig för att sova, fick jag en rejäl sur uppstötning som gjorde att jag fick skynda till toa och där låg jag och kräktes i ca 15minuter sen mådde jag bra igen. Trodde jag skulle klara mig från kräkningar nu när jag ändå nått V30 haha. Är detta något som hänt fler? Eller kan de vara något annat?

2020-10-14
Decemberunge
Decemberunge
Gravid i vecka 31

Jag har också sura uppstötningar nu under graviditeten. Tuggtabletterna från apoteket hjälper mig.. inte Novalucol, dom andra!

Har haft uppstötningar innan graviditeten och då hände mig samma sak som just hände dig.. jag kräktes o kräktes, mest slem, i typ 15 min, jag fick knappt luft .. sen så försvann det bara. Så jag tror det är uppstötningarna som gör det.. är du orolig så prata med BM..

2020-10-19
Alexk
Alexk
Gravid i vecka 32

Jag var illamående med mycket halsbränna/surauppstötningar de sista veckorna av min graviditet. Köpte Sugtabletter för surauppstötningar som hjälpte mig.

2020-10-15
Annicaa
Annicaa

Jag mådde illa i slutet på grund av min havandeskapsförgiftning, för säkerhets skull kan du besöka din barnmorska och kolla blodtryck och lämna urinprov! Skönt att kolla saker tycker jag:)

2020-10-15
jenn_91
jenn_91
Bebis på 7 månader

Jag hade några enstaka kräkningar i v. 15-18 sen ingenting tills v. 32 eller något liknande.. så inget konstigt :)

2020-10-14
Elisabeth2020
Elisabeth2020
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...