App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Korbell blöjhink Bra eller bajs? :)

Hej, Vi funderar på att köpa en korbell mini. Ni som har korbell är dom bra, stoppar den luktar så som det säger att den ska? Måste man ha refill eller kan man köra på vanliga soppåsar i? Hur ofta måste man tömma ungefär? Värt att köpa? //mamman som är less på bajslukt :p

2020-10-03
LolloJSB
LolloJSB
Gravid i vecka 35

Tycker den är suverän.

2020-10-05
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 17 månader

https://www.ikea.com/se/sv/p/strapats-pedalhink-rostfritt-stal-50245415/

Den här köpte vi! Jag tycker den stänger ute lukten jättebra än sålänge. Nu är vår dotter knappt 1 månad så hennes bajs/kiss luktar ju inte massor än. Men iaf, helt klart värt priset! Har en i badrummet med och den höll lukten från bindorna med avslag i borta med 🙂

2020-10-04
Mirz
Mirz
Bebis på 12 månader

Är super nöjd med korbell, dock måste man köra på deras refill då man river av och knyter igen när man ska tömma den, så nya påsen blir av att du knyter botten av påsen.
Enda gången jag tycker att det luktar från den är när dottern lagt en rejäl bajs och vi inte tömt den på någon timme. Men den vanliga storleken, om det är 16 L, tömde vi en gång om dagen när den användes till blöjor (nu som vanlig papperskorg i badrummet). Den stora tömmer vi varannan dag men då har vi två blöjbarn (14 månader och 3 månader).

2020-10-04
Mikaela9
Mikaela9
Bebis på 14 månader

Jag har funderat på en sån vanlig pedalhink också men trodde inte som stängde ute lukten. Men om dom gör det då är det ju så
Värt att köpa det istället.
Vi har tidigare kört en plast från Ikea med bara ett lock man lyfter, den som följer med kitet med skålar och sånt man kan hänga på skötbordet men nu när lillen har börjat äta mer mat så luktar ju bajset mer och då räcker det inte med den vi har.

2020-10-03
LolloJSB
LolloJSB
Gravid i vecka 35

Jag köpte en vanlig pedalhink från Ikea istället för en korbell och jag är jättenöjd. Den stänger ute lukt, funkar med vanliga soppåsar och kostar en bråkdel av vad korbell gör.
Kanske inte riktigt svar på din fråga, men kände att jag ändå ville dela med mig av en bra sophink för billig peng🙂

2020-10-03
Mirz
Mirz
Bebis på 12 månader

Jag haDe en, med vanliga påsar, ja de stoppar lukt men när du öppnar de luktar rejält, haha såklart. Men de inget som luktar ut när den är stängd. Och jag tömde varje gång jag slängde sopor, i princip varje dag då, ändå om de bara va en blöja. Gillar inte fulla sopor, gillar fräscht. Men beror också hur många blöjor du slänger om dagen för att veta hur många gånger du ska slänga.

2020-10-03
Leab
Leab
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...