App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kan man ha Lång latensfas

Hej! Hur lång latensfas kan man ha egentligen?? 😩 Har haft värk i rygg, ljumskar o mage i snart 5 dagar. Oregelbundna Ibland blir dem regelbundna sen oregelbundna igen. Jag kan andas mig igenom dem men dem gör fortfarande ont. Kan detta vara latensfas? Tror ni att man öppnat sig något? Kan man få be om att få komma in på någon kontroll?? Är bf+2, förstföderska

2020-09-25
Lolo1122
Lolo1122
nyfödd bebis

Jag hade värkar i 3 dygn innan jag kom in till förlossningen. Jag kunde inte sova för att jag var i ständig smärta. Fick en sovdos som inte alls fungerade så latensfasen kan vara lååång och smärtsam. När jag väl kom in till förlossningen så kändes det fantastiskt med lite smärtlindring! Trots sömnbrist är det inga problem att föda, kroppen är fantastisk på det viset.

2020-09-26
MrsSmith87
MrsSmith87
Bebis på 2 månader

Ring och rådgör med förlossningen. Ev. om du behöver en ”sovdos” så du får koppla av och sova lite mellan sammandragningarna. Lycka till och grattis till bebisen!

2020-09-25
Sahra11
Sahra11
Bebis på 4 månader

Jag hade väldigt lång latensfas med tredje barnet, ont mest på nätterna under mer än 3 veckor och då fick det ändå bli igångsättning. Om man går över tiden så blir det ju lite mer kontroller. Man kan ju be om att få en hinnsvepning om det går och hoppas att det fungerar. En del fungerar det ju för.

Man får ju ställa in sig på att alla barn kommer när de är färdiga.

Jag var öppen ca 3 cm under ganska lång tid.

Lycka till!

2020-09-25
ma78
ma78
Barn på 2 år och 10 månader

Latensfasen kan va långvarig och speciellt om du är förstföderska. Ring din bm eller kontakta förlossningen för en kontroll. Lycka till o kämpa! Snart i mål :)

2020-09-25
Livinglife
Livinglife
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...