App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Är jag gravid?!?

Vet inte vad jag ska tro längre... Tagit flera gravtester som alla visar negativt. Både runt bim o långt senare. Blöder som mens fast mkt mer oregelbunden än vanligt och mkt småblödningar/flytningar. Men det som är så skumt är att jag märkt av rörelser i magen sista 2 v. Mer o mer. Känns precis som när jag varit gravid förr... Då har testen visat positivt och ej blött mer än när det var ett x. Håller på att bli tokig...

2020-09-24
JCWG
JCWG
Barn på 3 år

Tror tyvärr att du helt omöjlig kan känna fostret röra sig de första veckorna , när du är gravid i v 8 så väger fostret knappt 1g och har knappt armar eller ben. När du känner fostret röra sig är det oftast armar eller ben som rör sig i magen så en rörelse ifrån ett foster på 1g är tekniskt sett helt omöjligt att du känner. Där du normalt känner fosterrörelser är dessutom dina tarmar just nu då livmodern ej hunnit bli så stor att tarmarna flyttats upp, så tror precis som tidigare skriver att det är dina tarmar och gaser du känner.

2020-09-25
FamS9
FamS9
Bebis på 5 månader

Eftersom att testen visar negativt och att de tar några veckor när fostret är såpass stort att man känner av det så borde testen ha visat positivt i sådan fall.
Låter mer som att magen arbetar mycket, musklerna, hormoner, stress eller något med ämnesomsättningen. Kika med vårdcentralen och gör en kontrollbesiktning av hälsan, kanske även göra ett gravtest där så att du får ett svar på svart o vitt, så att du har helt koll på läget.
Du ska inte behöva gå och må dåligt utan ta hand om dig och försök att hitta guldkornen i vardagen som kan få dig att må bättre :)

2020-09-24
Jenn1990
Jenn1990
Barn på 2 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...