App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

6e försöket någon som vill följas åt ?

Jag försöker att bli gravid och har försökt i 6 månader nu, ibland känns det som mn håller på att bli tokig så mycket man längtar efter att plussa. Jag dricker ingen alkohol överhuvudtaget och har inte tagit något nu på 4 månader. Rökning slutade jag med för mång år sedan, jag lever sunt och äter ganska sunt, har en hälsosam vikt till min längd. Känns som att man tänker på precis allt hela tiden, varje månad som ÄL varit så går jag bara och längtar fram till det datum jag förväntas ha mens och bara hoppas på att mensen ska utebli. Hur lång tid har det tagit för er att bli gravida? Jag vet att det förvisso tog 8 månader för mig att bli gravid med min dotter men jag vill ju att det ska ske omgående... Ni som försöker bli gravida, hur många försök har det gått för er änsålänge ?

2020-09-24
AliceF
AliceF
Gravid i vecka 7

Ett tips till dig som vill bli gravid snabbt....
2:à veckan efter mens.....ha sex varannan dag, eller var tredje, funkar vilket som. Kör på i två veckor. De borde göra susen.
De har alltid funkat för oss. //snart 7 barnsmamma 😜

2020-09-24
katta1
katta1
Gravid i vecka 38

Hej, du har en spännande men sjukt påfrestande resa framför dig till plusset, de hade vi. Vi försökte i 2 år och hade sex bara för och plussa och tänkte bara på barn men tillslut ändrade vi inställning och kände, blir de inte så blir de då tar vi hjälp när jag är äldre och kan gå via landstinget. 2 månader efter vi släppt att plussade vi, jag började få så ofantligt ofantligt ömma bröst, kunde inte ha täcket,bh, tröja på mig gjorde så ont och ryggen samma sak, visste inte vart jag skulle ta vägen sen märkte jag att mensen var sen med 5 dagar och min man sa åt mig och testa för de lockade ALLTID fram min mens, positivt var de och nu har vi 10 dagar kvar till bf 🥰 Lycka till!!

2020-09-24
mmeriksson
mmeriksson
nyfödd bebis

Tog 8 månader för mig. Kändes som en evighet. Svårt att tänka att det är normalt när man är mitt i det samtidigt som vänner och familj säger att dom lyckades på första eller andra försöket. Håller tummarna för att det tar sig för dig snart 🌺

2020-09-24
Lindioni
Lindioni
Gravid i vecka 35

För oss tog det typ 8 månader, vi alla är olika. ❤

2020-09-24
Mellanbarnet
Mellanbarnet
Gravid i vecka 28

Jag blev gravid på första försöket, fick missfall. Provade nästa ägglossning och blev gravid då med. Ibland sitter man och tänker och får lite dåligt samvete över hur lätt det gick för mig. Vissa håller på att kämpa i flera år och så finns det sånna som blir gravida direkt. Det är lite orättvist ändå. Försök slappna av så ska du se att det händer snart. Lycka till! :)

2020-09-24
Teeseen
Teeseen
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...