App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Foglossning

Hej! Ni som blivit sjukskrivna för foglossning. Vilka undersökningar fick ni göra hos läkaren för bedömning? Har hört något om smärtprovokationstest?

2020-09-22
aneikter
aneikter
Gravid i vecka 28

Jag berättade hur jag kände till min barnmorska. Fick tid hos sjukgymnast där hon gjorde olika test för var foglossningen låg genom att böja ens ben osv. Läkaren gjorde inget sådant utan lyssnade på vad jag sa om besvären jag hade och sjukskrev mig 100 procent direkt.

2020-09-23
Linnil01
Linnil01
nyfödd bebis

Hej! Min läkare gjorde bara en lätt undersökning, hade jättejobbig foglossning men jag hade extrem huvudvärk också. Men sen lyssnade hon bara på vad jag hade å säga, blev sjukskriven 50% i v23 och i ca v33-34 blev jag sjukskriven 100%.

2020-09-22
Idaa96
Idaa96
Bebis på 4 månader

Blev sjukskriven idag och åtminstone två veckor framöver. Fick bara prata med läkaren om var smärtan sitter och hur den hindrar mig i min vardag, stör min sömn osv😊

2020-09-22
JessicaÅkebäck
JessicaÅkebäck
Gravid i vecka 27

Hej, det enda jag behövde var ett besök där vi pratade om mina problem. Jag förklarade smärtsituation och hur den påverkade min förmåga att arbeta. Hur smärtan gjorde mig slö och okoncentrerad och problemen med att sitta/stå. Jag jobbar som handläggare där min uppmärksamhet krävs då vi beviljar stora summor pengar i bidrag så blir det fel pga koncentrationsbrist kan det resultera i stora problem. Jag fick mitt besök via min bm som också hänvisade att jag skulle gå till sjukgymnast för att få tips och råd, då "det ser bättre ut" om försäkringskassan skulle vilja kolla upp mer. Jag och läkaren resonerade också om hur många procents sjukskrivning jag behövde och jag fick själv ge förslag på hur mycket jag orkade jobba.

2020-09-22
malinc91
malinc91
Gravid i vecka 39
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...