App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När plussade ni?

Hej! Min mens är nu 13 dagar försenad. Har alltid regelbunden mens annars. Har sen ungefär två veckor tillbaka haft ont i nedre delen av magen, är svälld vid livmodern, ömma bröstvårtor och illamående på morgnarna. Men alla tester jag tar visar negativt. Kan det vara så att jag har alla symtom utan att vara gravid? Har någon varit med om liknande? Hur tidigt plussade ni?

2020-09-21
Barn1
Barn1
Barn på 2 år och 4 månader

Kan man plussa 4-5 dagar efter samlag?

2020-09-23
Mellanbarnet
Mellanbarnet
Gravid i vecka 28

Plussade dagen efter beräknad mens. Hade ont i livmodern några dagar efter ägglossning och var väldigt hungrig runt beräknad mens.

2020-09-22
malinc91
malinc91
Gravid i vecka 39

Jag hade ägglossning runt 7-8 februari, kände en ”ovanlig” känsla kring livmodern den 12 februari (vet inte om det kan ha varit ägget som fäste?), testade negativt 14 februari, testade positivt 21 februari - samma dag som jag skulle fått mens. Jag hann inte känna av några symptom innan jag plussade. Jag testade med för ”skojs skull”, trodde inte att jag skulle vara gravid, vi hade sagt att blir det så blir det.

2020-09-22
Carroline90
Carroline90
Gravid i vecka 39

Min mens har också alltid varit regelbunden, men förra månaden var den 14 dagar sen och denna månaden var den 6 dagar sen. För mig beror det nog på stress och mycket förändringar i livet, är det något sånt det kan bero på för dig också? Vi försöker dock inte aktivt bli gravida just nu men vi skyddar oss inte så det skulle inte vara omöjligt med en graviditet.
Min kompis var också sen och tog flera negativa graviditetstest, men efter 14 dagar av missad mens så plussade hon. Håller tummarna för er! :)

2020-09-21
Marika A
Marika A
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...