App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vill ha massa tips!

Börjar snart bli aktuellt med bilbarnstol. Eller i alla fall börja kolla på det. Kan ni skriva vad ni har för stol och vad ni tycker om den lite kort? Är ju en djungel. Vi planerar att köpa en begagnad.

2020-09-18
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 6 månader

Tack för alla som svarat. Vi har haft maxi cosi pebble plus som babyskydd. Funderar därför om vi ska köra en maxi cosi igen som passar till själva basen. Men det är svårt att veta exakt vad man ska välja

2020-09-21
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 6 månader

Hej!

Vi har en Maxi cosi. Har för mig att modellen heter mobi xp. Den funkar fint. Nackel att den tar mycket plats så vi måste ha den fram för att kunna använda alla sätena.

Mitt tips oavsätt märke är att välja en som man kan ställa ryggstödet i viloläge. Det är det absolut bästa med denna stolen.

2020-09-21
JennysPennys
JennysPennys
Bebis på 15 månader

Vi köpte besafe izi modular. Isofix och är samma bas till både babyskyddet och nästa stol. Stolen går att luta i farten, använt mycket när dottern somnat i bilen. Nu ska vi ha tillökning så dottern får en besafe izi plus x1 istället. Är väldigt nöjda med besafe och framför allt trygga med besafe då de under många år fått väldigt bra betyg.

2020-09-18
Mi11is
Mi11is
Gravid i vecka 40

Vi har besafe izi plus x1 och är nöjda. Läste mycket test och särskilt råd & rön och denna har fått väldigt bra, bäst i test flera år. Den är även toppen för att den är upp till 25 kg och vi är inställda på att följa rekommendationerna om att åka bakåtvänt upp till 5 års ålder och då känns det smidigt att kunna ha samma stol hela tiden. Tre olika lutningslägen samt en insats som man har i början när barnet är mindre (vi började med stolen vid 6 månader) som sedan tas bort. Magneter till bältena som underlättar vid isättning. Extra sidokrockskydd.

2020-09-18
CEESE
CEESE

AVA Twistfix. Tror det är ett svenskt märke 🤔 Vi köpte på jollyroom, men det går säkert att hitta begagnat.
Vi är supernöjda med den.
Det jag är så nöjd över:
-Vridbar, vilket underlättar extremt vid i och ur-stätning.
-Isofix
-4 lutningslägen
-Vaderat fempunktsbälte
-Bälteshållare (trodde man inte att man behövde men det underlättar väldigt när bebis främst sätts i bilen).
Lycka till i djungeln 😄

2020-09-18
Mikros
Mikros
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...