App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Blödning och slempropp (37+4)

Idag vaknade jag tidigt av en blödning. Någon timme senare går slemproppen och nu går jag bara och väntar på att något ska hända.. Molande värk likt mensvärk har jag men ännu inga värkar. Någon av er som vill dela med sig av sin erfarenhet när det kommer till slempropp och blödning? Hur lång tid tog det för er innan nibörjade få värkar och fick åka in? Är så nyfiken och vill bara veta när lille bebisen kommer..

2020-09-17
Knoddis
Knoddis
nyfödd bebis

Spännande! Lycka till!

2020-09-18
CEESE
CEESE

Tack så mycket för att du delade med dig! Har fått åka in på kontroll då jag fortfarande blöder. Får se vad som är på gång :)

2020-09-18
Knoddis
Knoddis
nyfödd bebis

Missade resten av frågan.. värkarna kom ca 10 min efter blödningen och var i princip regelbundna från start. Efter ca 12 h hemma hade jag 3-4 på 10 minuter så då åkte vi in, hade dock smärtmässigt kunnat vara kvar hemma men vågade inte chansa. Men sen satte det fart och tog bara några timmar på sjukhuset.

2020-09-18
CEESE
CEESE

Min slempropp gick i omgångar några dagar innan jag födde. Tror första delen kom dagen före bf och jag födde bf+3. Största delen kom dagen innan jag födde och dagen jag födde hade jag en blödning. Dock har jag läst att om slemproppen går tidigt kan den återbildas.

2020-09-18
CEESE
CEESE
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...