App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Andningslarm

Hej! Är andningslarm något man bör ha? Eller är det endast ett sätt att tjäna pengar på rädda föräldrar? Hittar inget som stödjer att det ska vara så bra som det påstås..

2020-09-14
RMEP
RMEP
Gravid i vecka 24

Vi använder andningslarm på våran lille, aldrig haft något falsklarm nån gång, däremot så har man glömt att stänga av det när man plockat upp bebis, t.ex. vid blöjbyte på natten och då har det gått igång haha! Kan dock inte ha det i sängen för då känner det våra rörelser, så funkar bara i hans egna säng eller vagn, jag tycker det känns skönt att ha det😊

2020-09-15
Idaa96
Idaa96
Bebis på 3 månader

Vi använder ett larm och är nöjds med det. Visst, när falsklarmen sker så går pulsen upp rejält innan man inser att det är ett falsklarm :) dock har det hjälpt vår nattsömn från start då vår tös först sov helt ljudlöst de första veckorna och sen blev väldigt snorig och delvis ansträngd andning. Med larmet kände vi att vi kunde sova lugnt och att larmet skulle väcka oss om något hände med bebisens andning :) köp dock inte de dyraste larmen. Vi har snuza hero som räcker gott. Behöver inget för flera tusenlappar.

2020-09-14
Miahbg
Miahbg
Bebis på 3 månader

Vi hade inte andningslarm, men funderade mycket på det då jag var maniskt rädd för psd. Bestämde oss för att inte ha det så jag tror att jag varit lika nojig ändå att den inte ska funka etc. ändå. Ytterst få i min bekantskapskrets har haft andningslarm, men nästan alla dom prisar dem eftersom föräldrarna vaknat till när larmet gått igång (minst en gång). Tror därför att många gånger de tjuter är det falsklarm som istället skapar en ny oro.
Hade jag dock haft ett barn med någon sjukdom/väldigt förtidigt född som är i ”riskgruppen” så hade jag säkerligen införskaffat ett.

2020-09-14
Mislan
Mislan
Barn på 2 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...