App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tips

Hej nån som kan rekommendera en bra babysitter som man känner säker att lägga en nyfödd i?

2020-09-14
Vårblommor
Vårblommor
Gravid i vecka 32

Vi hade en beemoo babysitter som var lite mer ergonomisk. Men hon satt inte i den så ofta i början. Dels var hon inte så förtjust i det och sen så kändes det bättre att ha henne I babynestet eller i bärselen. Men den var guld värd sen. Nu är den inte poppis längre, inte heller babygymmet. Hon ska helst sitta upp hela tiden. Så nyfiken.

2020-09-18
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 5 månader

Babybjörn har vi och använt från att han var en månad ungefär, innan dess så sov han typ bara och bodde i sitt babynest 😴

2020-09-15
Linea9
Linea9
Bebis på 3 månader

Vi har en babybjörn bliss 3D och har använt den sen han var en vecka gammal (på den lägsta nivån). Det har varit vårt bästa köpa när det kommer till bebisprylar!

2020-09-15
Annajuhla
Annajuhla
Bebis på 5 månader

Finns ett utförligt och informativt test på bäst-i-test.se om babysitters, från april 2019, där de testar alla funktioner och för- och nackdelar. Har dock också förstått det som att det inte funkar för alldeles nyfödda? Att man ska vänta tills de är lite stabila i nacken? Ser dock att den som fått näst bäst betyg; Stokke, har ett spädbarnsinlägg som gör att nyfödda ska kunna sitta i den, både kroppen och huvudet får bra stöd.

2020-09-15
Levira
Levira
Gravid i vecka 40

Ser nu att det finns en massa nya hightec ”sitters” ser mer ut som mini fåtöljer 😂 dom är säkert supermysiga för den nyfödde och ser ut lite som ett nest fast som dom kan sitta i, dock ingen koll på hur bra eller säkra dom är då jag inte har någon erfarenhet alls ☹️

2020-09-14
FamS9
FamS9
Bebis på 4 månader

Babybjörn!

2020-09-14
Matildaa20
Matildaa20
Bebis på 6 månader

Du ska helst inte ha en nyfödd i sitter alls första dagarna har jag läst. Ang säkerhet är nog alla sitters säkra , vi har kört en klassisk baby björnen från någon veckas ålder med lägsta lutningen i korta stunder första tiden.

2020-09-14
FamS9
FamS9
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...