App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid trots blödning och neg test?

Jag är 99% säker att jag inte är gravid men efter att ha läst ett par diskussioner här om liknande ämne blir jag lite tveksam. Min mens var 2 dagar sen enligt min app, kom i förrgår och slutade igårkväll, inte haft ren mens idag utan verkar vara lite rester typ. I snitt har jag kort mens, mellan 3-4 dagar. Redan 10 dagar innan bm fick jag molande känningar i livmodern som kom och gick fram tills dagen jag fick blödningar då den blev mer kraftig som en vanlig mensvärk. Det som gör mig fundersam är att jag aldrig har känningar så långt innan bm, får alltid ren mensvärk under samma dygn som mensen kommer och jag har känt mig så konstig till och från i samband med den där känningen, illamående, svullen och hård i magen. Har tagit tre test som visat helt blankt, varav två var strax innan bim och ett idag . Jag var tvungen att sjukskriva mig från jobbet idag pga kraftigt illamående, blir helt svettig och är så fruktansvärt hjärntrött. Med tanke på det negativa testet och blödningen så antar jag att jag inte är gravid utan möjligen har åkt på nån magsjuka men är det någon mer som haft liknande och testat positivt senare? Tänker på låg hormonnivå, att man kan blöda av olika anledningar trots gravid osv. Långt inlägg men ville få med relevant info, svara gärna om du haft liknande upplevelse och varit gravid!

2020-09-14
hmj
hmj
Bebis på 5 månader

Hej! Jag ser att det är ett gammalt inlägg men jag är i samma situation och Googlar konstant efter svar om jag är gravid eller inte. Var du gravid?

2022-11-26
PL91
PL91

Att tillägga så tog jag inte dagens test med det första urinet då jag antog att nivån bör vara så pass hög att det skulle visa rätt och jag har använt CBs ”vanliga” +-test, har ett digitalt hemma men känns onödigt att ta det..

2020-09-14
hmj
hmj
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...