App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vecka 21 - gravidsymytom borta?

Hejsan, En liten fråga, jag är i vecka 20+4. Jag hade mitt RUL i vecka 19+ 0, allt såg toppenbra ut då. Nu känns det typ inte längre som om att jag är gravid. Vet någon om detta är vanligt? Eller känner något igen sig? Känner inte heller sparkar ännu (har moderkaka i fram).

2020-09-13
Kimsarasofia
Kimsarasofia
Gravid i vecka 23

Googla spökveckor graviditet! Och njut!!! Snart är du höggravid och då lovar jag att du kommer känna dig väldigt gravid hela tiden 😆 Sparkarna kom sent för mig med, kändes mest som en fisk som simmade runt därinne länge...

2020-09-15
Linea9
Linea9
Bebis på 3 månader

Hej!
Det är mitt första barn med och jag har mått oförskämt bra hela tiden. Har problem med foglossning och sömnen.
Fastjag tror inte att man slutar oroa sig innan den lille är född. Då får man nya saker att oroa sig för.
Vet du vad ni ska få för något?
Jag ska få en efterlängtad tjej.
När är du beräknad?

2020-09-15
LillaMy2020
LillaMy2020
Gravid i vecka 27

Ja. Många säger att jag ska passa på att njuta men det är ju så klurigt. 🙌🏼 Tack!

2020-09-14
Kimsarasofia
Kimsarasofia
Gravid i vecka 23

Åh vad skönt för dig! Åh jag har min nästa uppföljning om 3 veckor i vecka 24. Längtar så. Ja alltså från att jag ändå haft en hel del symtom till absolut ingenting. Det är så läskigt. Samtidigt har jag förstått att om man har moderkakan i fram som du säger, så tar det längre tid innan man känner något. Tack snälla för att du tog dig tid att svara här, det är skönt att få höra fler som mår så bra att man blir lite fundersam, hehe.

2020-09-14
Kimsarasofia
Kimsarasofia
Gravid i vecka 23

Det är väldigt skönt att höra att jag inte är ensam. Det är första bebisen och jag är konstant lite smått nervös. Tack för lite betryggande ord! Jag låter nojjigheten ta över lite ibland!

2020-09-14
Kimsarasofia
Kimsarasofia
Gravid i vecka 23

Hej!
Jag är gravid i v 25 och känner mig inte minsta gravid. Var idag på mitt första ultraljud efter RUL. Moderkaka i framvägg så känner minimalt av barnet i magen. Gått upp 4kg sen inskrivningen. Så idag när jag skulle till BM var jag supernervös.
Men allt såg perfekt ut följer min kurva. Hjärtljudet lät bra så hon var mer än nöjd.
Så du har säkert inget att orora dig över. Men jag förstår dig så väl.

2020-09-14
LillaMy2020
LillaMy2020
Gravid i vecka 27

Nu under min senaste graviditet kände jag knappt några sparkar under den tiden. Jämförde med graviditeten innan där jag kände betydligt mer och var såklart orolig. De tidiga symptomen som illamående osv var ju dessutom borta så mådde ju rätt bra. Fick förklarat för mig att när moderkakan ligger i framvägg så fungerar den som en stötdämpare vilket gör att du inte känner sparkarna lika tydligt. Graviditeten innan låg moderkakan i bakvägg vilket gjorde att jag kände mer då.

2020-09-14
Emilie136
Emilie136
Bebis på 2 månader

Många av mina vänner har pratat om så kallade spökveckor i mitten av graviditeten, där man inte känner att man är gravid. Kan tyvärr inte relatera, känner av det alldeles för mycket 😂 Men tror det är vanligt! Njut!

2020-09-13
CEESE
CEESE
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...