App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Början till missfall?

I förrgår (fredag) morse när jag gick på toaletten och torkade mig så var det svagtsvagt rosa flytning. Skulle göra ett gravtest denna morgon med veckoindikator för att veta hur länge jag varit gravid och testet visade 3+, morgonen innan detta så visade ett likadant test 2-3. När jag såg att det var svagt rosa i flytningarna så tog jag även ett test där jag kan se strecken om de blivit svagare och nope det visade tom starkare. (Tänker att hcg sjunker om det är tecken på missfall) Igår (lördag) morse gjorde jag ett till test med sticka för att se om det sjunkit och det visade fortfarande lika starkt. Inga blodiga/rosa flytningar sen i förrgår (fredag) morse. Behöver jag vara orolig?

2020-09-13
Viktoria12
Viktoria12
Gravid i vecka 8

Inget att vara orolig över! Jag hade rödbruna flytningar + molande värk t om vecka 8-9 ungefär.
Jag var dock superorolig och fick tid hos gynakuten och kunde då se ett tickande hjärta. :)

2020-09-24
Juni1992
Juni1992
Gravid i vecka 14

Tack för svar, lugnade oron💕

2020-09-14
Viktoria12
Viktoria12
Gravid i vecka 8

Jag har haft blödningar till och från under den första trimestern med alla mina 3 graviditeter varav flera betydligt mer än bara lite rosa på pappret så för mig låter det inte som något oroväckande. Jag tror inte att du behöver vara orolig om det inte blir mer än så, men som ovanstående skrev, känner du dig väldigt orolig så ska du såklart kolla upp det. Om inte annat för att slippa vara orolig. Stort grattis till graviditeten!

2020-09-14
Emilie136
Emilie136
Bebis på 2 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2020-09-13
Viktoria12
Viktoria12
Gravid i vecka 8

Det låter absolut inte som du behöver oroa dig. Många blöder betydligt mer än så i början av graviditeten utan att det är missfall. Så svag rosa flytning skulle jag inte oroa mig över om det stannar vid det. Men är du orolig och har svårt att släppa det skulle jag ändå kontakta gyn eller försöka göra ett tidigt ultraljud för att kunna slappna av 😊

2020-09-13
CEESE
CEESE
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...