App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När kan man börja m. Äggloss. Test efter MF

Fick en. Tidigt missfall i vecka 6+4 efter blödningar i ca 1veckas tid så hade hinnsäcken sjunkit ihop.. (Konstaterades klart 28/8) och tog cytotec för att få de ”klart” Slutade blöda 1/9 & gravtester blir svagare & svagare. Nu vill vi försöka igen men är osäker på när jag har min ägglossning.. Så när kan man börja testa med ägglossningstester? Påverkar värden efter ett Mf? //vilsen själ som har en otrolig längtan 💗

2020-09-09
Josefinpatricia
Josefinpatricia

Hej, när embryot var jag i vecka 6+3 ett MA där jag fick ta abortpiller i vecka 8. Min mens var borta i 6v. Detta var i juni. Och efter det så började det sakta men säkert gå tillbaka till 30 dagars mens. Denna månad är första månaden jag fått utslag och allt känns normalt.

2020-11-20
Pyjamasparty22
Pyjamasparty22
Gravid i vecka 6

hur har det gått? jag fick missfall och fick cytotek med. Tog ett gravtest imorse för att se om det nu var negativt och det var det. vid lunch tog jag ett ägglosningstest och de visade en glad smile. har man ägglossning då? eller eftersläpning hormon efter missfallet? 4 veckor sen.. ingen mens än.

2020-11-20
92Vattuman
92Vattuman

Jag fick missfall i vecka 4, började direkt med ägglossningtest. Första månaden hade jag ingen ägglossning. Månaden efter blev jag gravid igen, så för mig funkade det direkt :)

2020-09-09
Teeseen
Teeseen
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...