App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vinterjacka höggravid??

Hallå! Är i v23 med första bebisen och fast det är mitt i sommarn börjar jag tänka mot när det är dags. Bf är 28/12, så kommer alltså vara höggravid hela december. Vad behövs för jacka? Jag måste köpa en jacka oavsett då den jag haft är för liten nu, men räcker det med en lite tunnare höstjacka tro eller behövs en fodrad? Vart hittar man snygga gravidjackor för bra pris?

2020-08-25
Decemberunge
Decemberunge
Gravid i vecka 31

Vill bara tillägga att jag valde samma storlek på jackan som jag har i normala fall. Det fanns dragkedjor på sidan att dra upp ju mer magen växer. Så den jackan kommer jag även använda i vinter. När kedjorna är nere ser det ut som en vanlig jacka 😄

2020-08-28
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 6 månader

Menade *var du bor

2020-08-28
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Det beror ju lite på vår du bör. Jag bor i mellersta Norrland. Jag fick en vinterjacka av en killkompis som är större än mig. (Jag och sambon har samma storlek) den var perfekt även när jag var ute med bebisen för då kunde jag har den i bärsele och jackan över. Så jag skulle satsa på en större storlek och vinterjacka, men jag är ganska frusen av mig överlag.

2020-08-28
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Jag ska ha barn i slutet av november men bor i Norrland så kan mycket möjligt vara full vinter då. Men jag planerar också att ha min killes, skönt att slippa köpa en ny bara för kort tid.

2020-08-28
Aaaaa
Aaaaa
Gravid i vecka 36

Jag va gravid hela vintern, men jag älskar min vinter jacka, så tyckte det va onödigt å köpa en till, så jag använde min mans. Helt svart, så såg inte ”dumt ut”

2020-08-25
Leab
Leab
Barn på 2 år och 5 månader

Rekommenderar också att kolla på bonprix hemsida. Oftast prisvärt och brukar finnas något för se flesta smaker och storlekar.

2020-08-25
Miahbg
Miahbg
Bebis på 4 månader

Jag köpte en jacka på bon prix. Kostade runt 700-800:- men så värt det. Den hade också en extra del som man kan dra på om man har bebisen i bärsele. Utnyttjade detta en del då jag har en hund som behöver rastas på morgonen.

2020-08-25
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 6 månader

Jag födde sent i december förra året. Den hösten var varken kall eller snörik där jag bor, så jag levde i min mans höstjacka när jag började bli stor. Dock använde jag en vinterjacka i en större storlek än jag vanligtvis har när det var som kallast, det var väldigt skönt att den inte satt åt någonstans 😂. Men helt ärligt så orkade jag inte ut på några längre promenader, och när jag gick ut blev jag varm bara av att röra mig :) Jag tyckte det kändes onödigt att köpa en särskild gravidjacka, men skulle jag ha köpt någon hade jag satsat på en höstjacka.

2020-08-25
FridaHa
FridaHa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...