App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sammandragningar

Är i v21, snart 22. Har under senaste tiden fått mer sammandragningar. Pratade med en bm som lugnade mig men är ändå rädd ifall ja ska överanstränga mig, ja ligger gärna inte på latsidan med jobb osv så de är så svårt o acceptera för sig själv att man kanske måste ex gå hem eller vila...eftersom ja tycker att dom är mer onda nu än innan bör ja söka vård? Kön till bm är alltid full så därför ja vänder mig hit. Sitter o står när ja jobbar men det kommer ändå.

2020-08-25
Ananas94
Ananas94
Gravid i vecka 30

Tror det är olika från person till person , jag hade konstanta sammandragningar från v20 och ringde vid flera tillfällen förlossningen men dom sa varje gång att så länge dom inte gör ont är de ingen fara. Senare i graviditeten kollade även en läkare på min bm mottagning tappen för att se om den var påverkad men det var den inte. Jah fick sammandragningar för minsta lilla, typ när jag reste mig från soffan. Sista tiden när dom skulle kolla hur bebis låg fick jag sammandragningar varje gång så dom fick boka tid för UL för att se. Trots tidiga och täta sammandragningar så gick jag över tiden och fick bli igångsatt. Men klart du ska åka in om du är orolig !

2020-08-30
FamS9
FamS9
Bebis på 5 månader

Hur gick det?

2020-08-30
JDaraJ
JDaraJ
Gravid

Jag vill inte skrämma dig men samma sak hände mig och fick försäkran från BM om att allt va normalt så här i efterhand skulle jag hellre varit på säkra sidan och sökt vård. Fick missfall i v.21+4.
Så åkt till gynakuten de är mitt råd. Då kan de kolla med ULtraljud om livmodertappen är påverkad eller inte, de kan inte BM göra. De är så underbara på gynakutet (ialf Danderyd) så även om man inte får ha med sig nån in så har jag haft bra erfarenheter, inte behövt vänta särskilt länge heller.
Hoppas allt går bra!

2020-08-25
JDaraJ
JDaraJ
Gravid
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...