App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Skrik vid måltider med ersättning

Hejsan! Har en son på ca 7v och har börjat gallskrika när vi matar honom. Det går bra till en början men när han ätit halva eller mer än halva så brukar vi rapa honom och där efter så oftast brukar han gallskrika. Ibland skriker han så mycket så det är bara nappen som funkar. Så den stoppas in en stund tills han lugnat ner sig, sen försöker vi fortsätta med matningen. Ibland går det och ibland inte. Någon som har samma problem som vi? Har ingen aning om varför han beter sig så!

2020-08-23
Ems90
Ems90
Bebis på 8 månader

Ni behöver nog inte avbryta matningen för att rapa, testa att mata på tills barnet avbryter själv. Då rapar ni och sen erbjuder ni mer mat.

Annars kan det vara temperaturen som inte är perfekt för ert barn, men när barnet är väldigt hungrig så äter det och sen när det blir paus så märker den av det där med temperaturen... Vissa barn vill ha kallare ersättning än det står på paketet, så testa med lite svalare och se om det hjälper. Vårt ena barn ville ha rumstemperatur dvs ca 20 grader... det tog tid att komma på det!

Annars är det bara som vanligt att hålla koll på vikten på BVC, växer barnet tillräckligt och håller sig bra i vikt så funkar matningen.

2021-01-02
solskensmamman
solskensmamman

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2021-01-02
Linea9
Linea9
Bebis på 9 månader

Min dotter på 9 veckor kan göra likadant. Hon brukar börja vrida och vända sig i famnen också så misstänker att det är tarmarna som arbetar och gaser så de gör ont i magen. Hon är väldigt gasig så det är vad jag misstänker iallafall. Annars vet jag inte vad det kan vara på min dotter.

2021-01-02
Inkrediit
Inkrediit
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...