App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Byta barnmorska...?

Hej alla finisar! Jag har vart på min första besök (är i v. 6) hos barnmorska och blev chockad av någonting hon så. Pga av Corona kan man inte ha sin sambo med sig, men man får ha honom i videosamtal. De sa så till mig på telefon iaf o dessutom läste jag det på 1177... Men såfort jag frågade om jag kunde ringa honom på min mobil så va hon bara "Nä men det är en kort besök idag... och jag GILLAR INTE ATT VA MED PÅ VIDEO..." Han är pappan och dessutom är detta mitt första barn och hans närvaro lugnar mig mycket. Hur kan man byta barnmorska? Tycker att det är hemskt i detta läget med Corona och hon säger att jag får inte ens ha honom på videon? Tycker hon ska byta jobb helt ärligt.. alla tipsar är välkomna! ❣ (jag bor i Göteborg i fall någon känner nån bra barnmorska!)

2020-08-12
Morgana90
Morgana90
Gravid i vecka 17

Det är nog bara att gilla läget. Vi hade tur att han fick vara med på ultraljuden sen kom corona skiten. Jättetråkigt, vårt första barn också. Men men jag är glad och tacksam för att alla i min närhet är friska och mår bra.

2020-08-13
JosefineTeng
JosefineTeng
Bebis på 6 månader

Fråga om det är ok att bara ha på högtalaren på telefonen då. Behöver ju inte vara videosamtal...

Jag fick inte ha med sambon nån gång på Mvc när Corona kommit. Inte v36 heller.

2020-08-13
Hannahanbe
Hannahanbe

Tyvärr så det ser ut. Partnern får inte följa med på samtalen förens vecka 36 nuförtiden.
Partnern får va med på förlossningen om han eller hon är symptomfri men kan va tvungen att lämna när barnet är fött. Dvs får inte följa med till BB efteråt utan tvingas lämna sjukhuset.
Sånt man får kolla upp med respektive sjukhus!
Lycka till!

2020-08-13
An0nym
An0nym
Bebis på 1 månader

Ring och säg till att du vill byta och fråga även innan så dom är okej med facetime. Det är samma för mig så bara att bita ihop tyvärr.

2020-08-12
Softis21
Softis21
Gravid i vecka 7
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...