App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tips på bra gravidkudde?

Är i v 18 och sover dåligt pgr av att jag normalt vill sova på rygg, har läst att gravid kudde kan hjälpa men det är en jungel av alla olika modeller, vad har ni andra för någon och vad rekommenderar ni ?

2020-08-11
Myyis
Myyis
Barn på 1 år och 11 månader

Har haft två olika, den första kommer jag inte ihåg märket på men den var inte bra, fyllningen var för dålig ( små kulor ) vilket gjorde att funktionen blev som en urblåst luftmadrass och gav då inte alls stöd där man behövde, så tips att kolla fyllning!

Nummer två som jag införskaffade och som jag älskar är Maggan som någon nämnt längre ner. Den är rejält stor och superbra just om du är van att sova på rygg iochmed att den går längs kroppen på både fram och baksida så då kan du lägga den som stöd så du inte rullar bakåt i sömnen. Alla som hälsat på har provlegat och älskat den också haha, man måste inte vara gravid för att använda dom här kuddarna, den är skön även när man ligger på rygg 😂 kommer vara toppen att amma med sen också då det är enkelt att lägga de långa flärparna över knät som stöd och sitta med den.

2020-08-13
Elisabeth2020
Elisabeth2020

Jag använde bara en sån där enkel kudde som man kan lägga mellan knäna. Tror den är till för att avlasta ländryggen men tyckte det var skönare att ligga på sidan med den.

2020-08-13
JosefineTeng
JosefineTeng
Barn på 2 år och 7 månader

bb hug me 🙌

2020-08-13
Iamhappyjoy
Iamhappyjoy
Barn på 2 år och 6 månader

Gillade doomoos stora aningskudde för jag hade mycket användning av den sen när jag ammade också
.

2020-08-12
Påfågelöga
Påfågelöga

BB hugme har varit rena drömmen under graviditeten och sedan att kunna använda den under amningen har varit ett stort plus :)

2020-08-11
Julimamman
Julimamman
Barn på 2 år och 4 månader

Jag har en sån här: https://gravidkudde.nu/gravidkudden-maggan
Jag trivs väldigt bra med den, men det är iförsig det enda märket jag har testat också 😊

2020-08-11
MajElinEMELIE
MajElinEMELIE
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...