App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Rök och alkohol... ångest!

Hej alla mammor eller blivande mammor :) Jag är 5 veckor gravid av mitt första barn och hade en fråga till alla dem som har vart/är rökare... Vi fick redo på det för en vecka sen, då hade jag ingen aning innan dess, o dessutom var jag på semester, rökte o drack en del 😣 Jag har slutat på en gång med allt såklart men nu är jag lite orolig för den där tiden när jag inte visste... någon som har haft samma problem? Hur upplevt nu detta? Tack för alla svar! Jag ska ha mitt första möte med barnmorska på tisdag, fråga här först för att få lite tips...😊

2020-08-09
Morgana90
Morgana90
Barn på 1 år och 7 månader

Du ska inte vara orolig. Jag var i exakt samma sits som du för ett år sen med undantag att jag inte fick reda på min graviditet i vecka 7. Vi var utomlands och jag rökte och drack en del alkohol. Slutade såklart på dagen och har nu haft min lilla friska tjej i 4 månader. Lycka till!

2020-08-09
Mary200405
Mary200405
Barn på 2 år och 7 månader

Du behöver inte oroa dig, det är så tidigt och att fostret ska hunnit ta skada är minimal, drack och åt saker också tidigt i graviditeten innan jag visste om något. Och så tidigt som du är så har inte de mamma äter börjat föras över till barnet på samma sätt som senare i graviditeten. Men prata med bm när du ska dit så kan hon nog ge dig mer lugnande besked. Lycka till med allt!

2020-08-09
Ostbåge91
Ostbåge91
Barn på 2 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...