App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid med nr 3

Hejsan alla där ute. Har en liten fundering. Jag är som sagt gravid med nr 3 i veckan 14. Mår sjukt illa hela dagarna. Börjat känna av foglossning. Men jag känner mej inte alls gravid. Inte mer än att jag ej har mens. Har inte gått på första besöket enu men har haft ett telefon möte bara. Gjorde ett tidigt ul i v 5 bara för att få fram ett ca datum. Någon annan som kännt likadant? Jag har ingen möjlighet att ta mej till min mvc då vi är ute på sjön med båten en vecka till.

2020-08-07
MathildaY
MathildaY
Bebis på 8 månader

Du har ju tecken på graviditet även du inte känner dig gravid. Jag visste inte om att jag var gravid förens v.10 och hade inte haft några symtom eller en tanke på att jag kunde vara gravid. Kände mig inte gravid förens jag kände de första rörelserna trots jag hade varit på tidigt ultraljud och gjort KUB. Den dagen kommer komma då du faktiskt känner dig gravid.

2020-08-08
Tildaa
Tildaa
Bebis på 11 månader

Du kanske mår illa pågrund av att du är ute me båten, vilket är helt normalt. Och det är också normalt och inte känna sig gravid. DEt gjorde inte heller jag, de enda som visade sig va att magen växte och sparkarna senare i graviditeten :)

2020-08-07
Leab
Leab
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...