App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vidgat njurbäcke

Hej! Var på min RUL kontroll igår och idag var jag hos läkaren för att dubbelkolla om bebisen hade vidgat njurbäcke vilket de hade. Har läst massa om det att antigen förlorar barnet en njure eller blir det bättre genom tiden och efter barnet är född. Men sen blev jag tillfrågad om att ta fostervatten prov vilket jag sa nej till för allt annat var okej med barnet, såg bra ut så undrar om något gjort provet ändå eller om det blivit någon kromosonisk avvikelse på grund av njurbäcke? Tacksam för alla svar!

2020-08-06
Emma C
Emma C
Gravid i vecka 31

De sa inte hur mycket skillnad de var men jag såg att det var rätt stor skillnad. Är bara osäker om jag ska göra provet eller inte för känns lite onödigt.. Men tack så jättemycket för ditt svar! Känns mycket lugnare!

2020-08-07
Emma C
Emma C
Gravid i vecka 31

Hej . Nej jag vart inte erbjuden något fostervatten prov . :) och skulle jah bli de skulle jag tackat nej .
Va se mycke vidgat ? Kunde dom se de?

2020-08-07
Idabjohansson
Idabjohansson
Bebis på 8 månader

Oh tack nu blev jag lite lugnare! Jag kommer få gå på månadskontroll o hålla koll på det( bor i Malmö) men fick du erbjudande att testa fostervatten? För känns lite onödigt att göra det nu när barnet i övrigt är friskt?

2020-08-07
Emma C
Emma C
Gravid i vecka 31

Hej.
Jag var i samma sits som dig när jag va gravid (min son kom i feb)
Fick göra ett extra ul i vecka 32 och då va de fortfarande vidgad 3 mm ,, tips , va noga med att kolla så de mäter rätt!
När han kom ut i feb så hade jag kravet på mig att se att han pinkade en stråle innan vi fick åka hem . Efter tio dagar gjorde vi ul på honom och då va de normalt och då sa överläkaren att oftast så är de så svårt att visa korrekta värden på det när den ligger i magen .. sjukt jobbigt då man ha gått och oroat sig hela grav typ hur de ska bli..

2020-08-06
Idabjohansson
Idabjohansson
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...