App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sprallig bebis

Har en väldig energisk och sprallig bebis , han ligger sällan still och sprallar både med armar och ben konstant, nu senaste veckorna har han även börjat spralla som attans på nätterna, och då han sover mellan mig och sambon väcker han både oss och sig själv för han ibland viftar så hårt med armarna att han slår sig själv, vissa nätter sprallar han mindre men vissa nätter är det konstant från att han somnar på kvällen , sen lugnat han sig när han äter men så fort han somnat sprallar han på igen tills att han vaknar för dagen. Läst om swaddler , från ergobaby , som en tvångströja , men den är endast till 3mån el 61cm och vår lille är inte 3mån än men över 61cm. Ska man vira in honom i en filt ? Alla tips mottages!

2020-07-29
FamS9
FamS9
Bebis på 2 månader

Leab, ska faktiskt testa Inatt trots att BVC avråder :)

2020-07-31
FamS9
FamS9
Bebis på 2 månader

Testa med att binda honom, runt den månaden blir dem skrämda, av händer och fötter att de hoppar till, jag band
Min son med filt från födelsen till 4 månader kanske.. å det va mest för att min mamma gjorde alltid det på alla hennes 4 barn när vi va små. Så tog det efter henne. Och för att hela hennes familj pratade om att för nästan 30 år sedan ( när jag föddes) så hade hon bind mig med en filt o åkte till sjukhuset, av någon skäl, alla barn, va utan filt runt sig, när huvudläktaren på de sjukhuset, passerade , la han märkte till det, och gick fram och sa till alla, de så här man har små barn, den första tiden, och pekade på min mamma.. så
De har bara typ följt efter de och jag efter dem

2020-07-30
Leab
Leab
Barn på 2 år och 3 månader

Lillan, han sover oftast i min famn då jag jag en arm runt honom och handen på magen men de hjälper ej tyvärr :(

2020-07-29
FamS9
FamS9
Bebis på 2 månader

Vår bebis gjorde också så tidigare...nu har jag börjat lägga en hand på hans mage (låt handen vara helt stilla) när han sprattlar och då blir han helt lugn :)

2020-07-29
Lillian4
Lillian4

Solskensmamman ,hur menar du? han sover i sitt nest mellan oss men det hindrar ju inte honom ifrån att spralla? Han kan ju fortfarande sparkaS och svinga med armarna även om han ligger i nestet ?

2020-07-29
FamS9
FamS9
Bebis på 2 månader

Lägg i babynest.

2020-07-29
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...