App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

En snart 2 åring som spottar ut maten

Hej! Har ni några tips på vad vi kan göra åt en som bara spottar ut maten? Hon blir 2 i höst å har ätit vår mat tidigare. Men nu har hon helt plötsligt börja spotta ut typ allt. Hon stoppar in det i munnen å kan lila fort plocka ut det. Likaså kan hon tugga maten för att sedan spotta ut det å ta ny mat som hon gör likadant med. Saker som hon slängde i sig för glatta livet gör hon likadant med. Burkmat, gröt, yoghurt/fil, mosad potatis å soppa som är utan bitar äter hon. Å burkmat äter hon även som har bitar i, så det är inte det som är grejen heller. Har funderat om det är hennes ena tand som hon stör sig på som är på väg upp? Är en av dom större. Eller har hon bara kommit på en "bra" idé? Har ni några tips, blir tokig snart på att hon bara spottar ut maten!

2020-07-23
lillaFantomen
lillaFantomen
Bebis på 11 månader

Skönt att det inte bara är min dotter! Men hoppas det ska ge med sig snart då hon ska börja förskola, haha! Men kanske är den där tanden då, den har spruckit igenom, men har inte kommit hela vägen upp. Får väl fortsätta med burkmat å sådant som går hem tills det vänder. Bättre någon mat än ingen mat :)

2020-07-24
lillaFantomen
lillaFantomen
Bebis på 11 månader

Min son är 20 månader och gjorde precis likadant en lååång period, säkert under 6 månaders tid. Nu har en tand spruckit igenom och slutade han helt plötsligt med det, så det kan säkert vara pga störande tänder :)

2020-07-23
Niam92
Niam92
Bebis på 10 månader

Det kan vara tanden mycket möjligt..

2020-07-23
Leab
Leab
Barn på 2 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...