App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ultraljud med partner

Hej Jag undrar om det är någon som känner till en privat klinik i Skåne som tillåter ens partner att vara med vid ultraljudsundersökningen nu under Corona? Vi är väldigt ledsna över att min sambo inte kan vara med då det är vårt första barn. Det är ett minne som man inte kan få tillbaka

2020-07-15
Susanne W
Susanne W
Bebis på 9 månader

Hittade du någon klinik i skåne? Står inför samma dilemma. Funderar på att söka mig till Blekinge där partnern får vara med. Mannen jobbar hemifrån o träffar i stort sett bara familjen, jag jobbar i förskolans värld, så om någon riskerar att smitta är det ju jag

2020-09-17
stagnell
stagnell

Vi har bokat i Göteborg. Barnmorskehuset. Som en engångsgrej för att sambon ska få uppleva detta underbara. Helt sjukt hur det kan vara såhär när vårdcentraler har öppet och man får komma flera personer och personalen inte har någon som helst skydd, eller hur vi får semestra och gå på restauranger och ligga på stränder och resa(!!!) medans ena föräldern, som dessutom redan går miste om så mycket under en graviditet, berövas att få följa sitt barns utveckling. Ett slag mot jämställdheten är vad det är! Jag fick inte filma undersökningen utan en snutt efteråt (ändå tacksam för det) dock såg man så sjukt dåligt då bebben sov vid tidpunkten och km hade svårt att "hitta den igen. Dessutom missade sambon all fakta och info när vi inte fick filma undersökningen. Som att bilder kan ersätta det???

2020-08-14
Billiejean
Billiejean
Bebis på 7 månader

På Emma i Lund får man iaf använda FaceTime under ultraljudet.

2020-08-12
MajsanBn
MajsanBn
Bebis på 11 månader

Fick ni ha FaceTime i Skåne? Statligt eller privat?

2020-07-24
CEESE
CEESE

Vi fick köra med facetime, då gjorde min sambo en skärminspelning och då fick vi en film på det på köpet!

2020-07-22
Fannyfr
Fannyfr
Bebis på 9 månader

I Skåne är de nog kört tyvärr då även privata kliniker måste gå efter region Skånes bestämmelser men nu när vi får åka till Köpenhamn igen så kolla där ?
Kolla ultralydsklinikken tex ?

2020-07-21
FamS9
FamS9
Bebis på 16 månader

Hej,

Tyvärr så tror jag inte det finns. Bor i Helsingborg och går till en privat bm och de säger att även alla privata mottagningar följer region Skånes bestämmelser. Så verkar fungera lite annorlunda här än på andra håll.

2020-07-21
CEESE
CEESE

Det finns ingen film och jag tycker inte någon är taskig. Läs mitt svar innan

2020-07-16
Susanne W
Susanne W
Bebis på 9 månader

De har inte regrön för att vara taskiga. Det är pga att smittan förhoppningsvis snart ska ta slut.
Det är bra att de inte vill ta in för många på klinikerna/avdelningarna.
Som någon sa tidigare så kan man ju få film om inte bildena räcker till.

2020-07-16
Mikros
Mikros
Barn på 2 år

Hej
Det finns inga möjligheter att köpa någon film där jag bor. Man får inte filma själv heller. Jag ser inte mig själv som ett undantag. Jag och min sambo jobbar båda inom vården och har ingen Corona. I vissa länder finns privata kliniker som utför ultraljud med partnern närvarande där man vidtagit andra försiktighetsåtgärder. Tacksam om jag bara får svar på min fråga om det är någon som känner till någon klinik. Behöver ingen föreläsning bara för att ni inte tror att jag bryr mig om andra. Det är mitt jobb att bry mig om andra!

2020-07-16
Susanne W
Susanne W
Bebis på 9 månader

Jag tror inte att det är någon som tycker att det är kul att partnern inte kan vara med. Anledningen är ju att smittan inte ska spridas och om alla tycker att de ska vara ett undantag från detta....ja då kan man ta bort regeln istället och öka risken för smitta bland gravida och personal som ska hjälpa gravida. På de flesta kliniker kan man köpa film etc för att titta på efteråt.

2020-07-16
Mickapicka86
Mickapicka86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...