App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Diarré

Min dotter på 2 månader och lite mer.,har diarré? Jag ger henne mjölkersättning....diarrén är väldigt vattning! Hon har inte feber men hon hostar och nyser!! Kan man göra något åt diarrén? Vad kan det bero på att hon har diarré!?

2020-07-04
Astbo
Astbo
Bebis på 3 månader

Hej! Hon ska dricka 150ml men hon dricker inte alltid 150ml!! Ska kolla på det! Tack 😊

2020-07-04
Astbo
Astbo
Bebis på 3 månader

Hej! Hon har fått rotaviruset dropparna .den 22juli kommer hon få rotaviruset vaccination . hon äter bra och hon är inte slö, hon har inte feber..hon är löse i magen!!!

Tack för länken ☺️👍🏻

2020-07-04
Astbo
Astbo
Bebis på 3 månader

Kan bero på många saker. Men om de vattning kan de bero på att barnet inte är mätt? Får in sig tillräckligt för att bajsa normalt. Min svägerska hade de så men
Hon ammade då, åkte in och de sa till henne att börja me ersättning för han fick inte in sig mycket av amningen men nu vet jag inte hur de e med ersättningen du ger för aldrig gett sånt

2020-07-04
Leab
Leab
Barn på 2 år och 3 månader

https://www.1177.se/sjukdomar--besvar/mage-och-tarm/diarre-forstoppning-och-blod-i-avforingen/diarre-hos-barn/

Kan bero på olika saker. Har hon fått rotavirus vaccination? Ha koll på så att hon får i sig vätska, att du får byta kissblöjor med. Kan ju försöka erbjuda ersättning lite oftare. Ha koll på om hon blir allmänpåverkad, om hon verkar slö eller får feber.
Ring och rådfråga på 1177 hur ni ska tänka och förhålla er nu under helgen. Så små barn är extra känsliga för uttorkning.

2020-07-04
Sahra11
Sahra11
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...