App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Orolig att jag fått missfall (v.6)

Jag behöver nog mest få skriva av mig, men undrar även om det finns fler med liknade erfarenhet och hur det gick för er? Jag skulle idag gå in i v. 6 (5+0). Men igår kväll upptäckte jag blod när jag var på toaletten. Klarrött utan klumpar. Imorse när jag vaknade kändes det som att jag hade mensvärk och smärtan strålade även ut i ryggen, det varade bara någon timme. Och första toabesöket kom ännu mer blod med en liten klump. Jag använde binda resten av dagen, det kom inte så mycket i den, men varje gång jag var på toa så hade det kommit blod. Mindre och mindre hela tiden och nu på kvällen har det avtagit ordentligt. Jag har varit så orolig och ångestfylld ända sedan i morse då detta barn var så otroligt efterlängtat. Det skulle vara mitt första. Jag har googlat en massa men blir inte klokare och barnmorska jag pratat med säger att jag bara kan avvakta. Finns det någon med liknade erfarenhet, och hur förstod du att det var ett missfall/att barnet klarat sig? Kan tillägga att jag inte haft några gravidsymtom så kan inte riktigt märka av att de skulle försvinna om det vore missfall, har annars läst att det är ett tecken. Väldigt tacksam för de svar jag får.

2020-07-04
Lull86
Lull86
Gravid i vecka 39

Jag har fått två missfall/kliniskt missfall.
Jag var i v 5 på första och v 4/5 på andra.

Den första fick jag precis som du lite blod på kvällen. Dagen därpå ökade blodflödet och efter ett tag, jag tror redan samma dag, så var det exakt som en vanlig mens. Kanske aningens lite rikligare, men minimal skillnad. Fortsatte blöda som en vanlig mens men sedan med blodblandade flytningar kanske en vecka till, minns faktiskt inte exakt hur länge, men inte allt för länge.

Jag blev gravid igen på nästa ägglossning. Fick ett svagt positivt test, men redan dagen därpå fick jag "mens" och testet visade negativt. Ett så kallat kliniskt missfall som jag förstår det.

Båda mina missfall var vid BIM. Efter det så fick jag en vanlig mens och nu är jag 96% säker på att jag är gravid igen! Håller alla tummar för dig, vet hur tungt det känns.❤

2020-10-13
Aleachim
Aleachim
Försöker
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...