App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Föda med skadad svanskota

Jag trillade för ca 3,5 år sen och slog i svanskotan rejält. Hade svåra problem den första tiden efter fallet och har sen dess haft problem till och från. Speciellt när jag har behövt sitta mycket. Har sökt vård men inte blivit tagen seriös eller fått någon hjälp, så jag har gått och haft ont. Har haft extremt ont under perioder nu när jag varit gravid. Har nu kommit på stt jag ska få ut en bebis??😅 Som ska förbi min trasiga svanskota. Man hör ju ofta om att man får ont i svanskotan efter en förlossning och att många får problem efteråt. Är det någon här som fött med en skadad svanskota? Är nog mer rädd för den smärtan än all annan smärta. Har någon smärtlindring under förlossningen hjälpt mot den smärtan?

2020-06-30
Sollilja
Sollilja
Bebis på 1 månader

Jag har en inåt tippad svanskota efter en vurpa med snowboard, jag hade också ont under graviditeten (dock bara när jag väntade lilltösen och inte sonen) om du vill så kan man kontakta en kiropraktor och få den justerad, beroende på hur långt gången du är)

Jag kände inget under förlossningarna med svanskotan.

2020-07-07
Sidfäldt
Sidfäldt
Bebis på 6 månader

Jag skadade min svanskota för ca 10 år sedan och har till och från haft ont, precis som du beskriver så blir det värre om jag suttit länge. Den går även inåt som ett L, så var sjuuukt nervös inför förlossningen och var nästan säker på att den skulle gå av... Men fel hade jag! Svanskotan är hel och skadades inte överhuvudtaget. Födde på sidan, vet inte om det inverkade alls men kan tänka mig att det inte belastade lika mycket som andra positioner. Hoppas allt går bra för dig!

2020-07-07
Matildaa20
Matildaa20
Bebis på 5 månader

Jag bröt min svanskota när jag födde mitt första barn. Efter det hade jag problem med att gå och sitta så som du beskriver. Men 2 år senare födde jag min dotter och allt har gått bra, hade lite ont när jag gick i ungefär 2 år efteråt och ibland låste mina ben sig när jag promenerade men det har läkt antar jag. för jag har inte problem av det mer, mina barn är nu 10 och 8 år. Planerar att bli gravid igen.

2020-07-03
AliceF
AliceF
Försöker
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...