App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Alltså de här med Respekten ?!???!

Alltsåjag förstår att människor runt världen är väldigt oroliga över Corona viruset, o en massa. Jag va ute me min 2 åring. Han höll på äta äpple, av nån misstag råka han svälja fel, började få en host attack, som vilken människa som helst, jag över paniken för det va verkligen inte lite hostattack å han blev helt vit, medan jag står å se till så min pojke får ut de el blir bättre, av själv få mamma panik, står En j’vla gubbe, 50+ å skriker en massa om varför jag nt har min pojke hemma. Kränker mig till max, när allt blev bättre efter någon minut, förklara jag att han satte maten i halsen å fick hostattack, han liksom tittade en stund å bara j’vlar va du ljuger, håll ditt sjuka barn hemma pajas, å slängde en pinne mot oss. Alltså vafan?!? Är de så här vi har blivit av missförstående av dessa symptomen av denna dumma viruset ? Fy va arg jag blev. de va lite synd att jag va ensam i en park å tänkte inte mer än att han skulle gå, för min pojkes skull.

2020-06-30
Leab
Leab
Barn på 3 år och 2 månader

Alltså lite överdriva är människor måste jag säga 😅 shet kan ju tänka mig vilka blickar du fick 😩😅😅 hahah de så synd att de blivit så som det blivit ...

2020-07-01
Leab
Leab
Barn på 3 år och 2 månader

Jag satte lite saliv i vrångstrupen i affären och hostade. Jesus christ, alla kastade sig åt sidan som om jag var pestsmittad 😂 Är folk så oroliga eller snarare nojiga som den gubben så är det nog dom som ska hålla sig hemma.

2020-07-01
Mikros
Mikros
Barn på 1 år och 10 månader

Tack för era svar, ville bara skriva av om vad just hände 🤷‍♀️ Kändes fruktansvärt. 😣 ja de lite si å så me dessa blickar nu för tiden. Tur våra barn inte förstår nått iaf 😅 Och ja tur de inte hände nått me lillen 🤗💕

2020-07-01
Leab
Leab
Barn på 3 år och 2 månader

Han verkar inte varit helt hundra. En vettig människa gör inte så. Glöm galningen och fortsätt tvätta händer, var ute med ditt barn och ta det lugnt☺️❤️ (Skönt att inget illa hände med äppelbiten😵)

2020-06-30
Premiemamma
Premiemamma

Usch jag hade blivit så arg .. tyckte de räckte med blickarna jag fick när jag handlade med min dotter som hostade. Vilket hon gjorde för att hon skrikit för hon inte ville sitta i vagnen. .

2020-06-30
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Bebis på 10 månader

Ja. De hade nog vilken mamma som helst. 2 åring lik en 20 åring sätter man fel hostar man rejält och omgivningen blir oroliga för stunden. Men alltså att vi har kommit där att man ska ”skämmas”
För att ens barn får en host attack, stackars oss. Det va de värsta ja va med om att man ska bli attackerad på de viset. Men men. Det va inget speciellt me detta inlägg jag ville bara mer skriva av mig haha :)

2020-06-30
Leab
Leab
Barn på 3 år och 2 månader

Förstår att du reagerar som du gjorde. Hade jag också gjort. :)

2020-06-30
JossanA
JossanA
Bebis på 7 månader

Å juste ja! Vi satt på en bänk, 10 m ifrån vägen han gick. Så liksom det va inget mot eller på honom. Aja.

2020-06-30
Leab
Leab
Barn på 3 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...