App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bröstförändringar första veckorna

Hej, Vilka bröstförändringar fick ni första veckorna? Det är för tidigt för mig för att ta ett test ännu men jag är så nyfiken och hoppfull! Mina bröst har i 3 dagar varit otroligt ömmande, att ens vila dem mot en kudde har gjort ont. Har även märkt att bröstvårtorna kommit ut lite. Är i vanliga fall HELT slät i huden och bröstvårtan känns alltså inte, den flyter ihop med vårtgården. Men nu är den ofta utåt, mer eller mindre. (Om jag är gravid så gick jag in i V.4 Idag/igår) Någon som känner igen sig?😍

2020-06-29
Aleachim
Aleachim
Försöker

Mina bröst gjorde ont ganska tidigt. Vet inte exakt när det började men va väl nog runt när jag fick reda på att jag va gravid (vilket va typ samma dag eller dagen innan beräknad mens). Så man kan allt få symtom tidigt.

2020-06-30
Sollilja
Sollilja
nyfödd bebis

Jag fick gravid symptom innan jag typ ens vart gravid. Hade min sista mens 8 dec och då började jag må dåligt med bland annat brösten som ömma. Och det vart värre ju längre tiden gick men trots de fick jag inget plus för än 4 jan 2020. Hoppas och håller tummarna att det går bra för dig.

2020-06-29
Lina Nilsson
Lina Nilsson
Gravid i vecka 30
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...