App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ni med gräs/pollenallergi

Hej! Lider av gräsallergi vilket gör att ja sitter inne all ledig tid. Barnen är ute o leker men ja kan va ute ca 15min innan ja mår SKIT. Ja sover inget heller för de kliar o halsen o näsan o ögon. Men vilken allergimedicin får ja äta? De ja hade får ja absolut inte äta som gravid..

2020-06-29
Ananas94
Ananas94
Gravid i vecka 13

Ananas94: Jag får äta Loratadin comp, kollat både med min barnmorska och min läkare 😊

2020-06-29
MajElinEMELIE
MajElinEMELIE
Gravid i vecka 17

Har tur också att jobba inomhus men sen när man kommer hem o barnen vill leka o man bara nepp mamma blir så dålig, känns sådär. Men min vc ska ringa upp imorn så hoppas de löser nått. Inte sovit på hur länge som helst o jobbar övertid så idag har man mått skit😂 plus grav illamående (gnällspik blev ja nu)

2020-06-29
Ananas94
Ananas94
Gravid i vecka 13

Jag har sån jäkla pollenallergi också. Tar egentligen kortison (nässpray och ögondroppr) men man får ta Livostin som gravid. Den tar jag, även fast den inte hjälper på samma sätt 😅.

Undviker att vara i skogen och ute för mycket mitt på dan. Som tur klaffar även det på jobbet att jag inte är ute för mycket.

2020-06-29
Blomma15
Blomma15
Gravid i vecka 14

Kontakta din vårdcentral så skriver läkaren ut medicin. De flesta läkemedel står de att gravida och ammande inte ska använda men med läkarens godkännande så är det lugnt! :)

2020-06-29
SandraM
SandraM
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...