App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Napp till nybörjare

Jag har försök få min dotter att ta nappen då jag känner att de börjar bli tröttsamt att hon snuttar sig till sömns på mig (mysigt ibland ja). Jag har köpt en massa olika nappar men nej, hon får kväljningar eller bara biter på den. Så en fråga till er som har fått kämpa lite för ert barn ska ta napp - vilket märke funkade tillslut? Tack på förhand!

2020-06-28
SandraM
SandraM
Bebis på 5 månader

Jag blev också trött på att vara en mänsklig napp, och jag provade nog alla nappar på marknaden. När min son var 3,5 månad så köpte vi nappar från Tommie Tippiee, och dom tog han utan protest! Så testa dom! :)

2020-06-29
Marika A
Marika A
Barn på 1 år och 6 månader

Samma problem för oss , har alla olika nappar, de funkade första veckan när vi kom hem från bb men BVC tyckte vi skulle avvakta med napp så han lärde sig suga på bröstet rätt innan han började med napp, nu vägrar han napp. Har alla märken i princip och alla material, nam, herobility, esska, Philips. Vissa suger han på lite men spottar ut den sen, vissa får han kväljningar av. Har dock börjat gå med honom och vagga när han håller på att somna så han inte måste sutta för att somna, så bör han äter sista målet för kvällen och jag märker att han bara myser tar jag upp honom och lägger honom på bröstet och vaggar honom istället, först blir han ledsen men de går över snabbt och han somnar ovanpå bröstet istället.

2020-06-29
FamS9
FamS9
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...