App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjälp en orolig själ

Såå, hade senast mens 11 juni-18 juni. Den 26:e började jag blöda, små mängder (Mängden kan beskrivas som att det bli färgat toapapper liksom). Tog ett test idag, som visade positivt. Kan det vara en nidblödning? Och isf, kan jag redan få ett positivt resultat? Var iofs ett tidigt test. Har inte ont eller så, och inga direkta mängder blod, inte heller klumpar. Men är otroligt orolig.

2020-06-28
Linafs
Linafs
Försöker

Jag håller med om att det låter väldigt tidigt för ett positivt testresultat men som jag förstått det ska testerna i princip inte kunna visa felaktigt positivt så om du har fått plus är du med allra största sannolikhet gravid, alternativt varit och fått missfall. Jag hade tre tidiga missfall innan min första graviditet och då blödde jag rejält, jag skulle säga mer än en vanlig mens och hade ordentliga smärtor (men jag har också generellt problem med kraftig mensvärk så det kan ju vara relaterat), men som med allt är det säkert inte likadant för alla. Som jag mins det fick jag också negativa resultat relativt snart efter missfallsblödningen, typ några dagar men det varierar säkert också. Utifrån mina erfarenheter skulle jag tro att du är gravid men egentligen skulle jag säga att avvakta och se hur blödningen utvecklar sig samt testa igen efter efter ett par dagar. Jag håller tummarna!

2020-06-29
emmaljonasson
emmaljonasson
Gravid i vecka 36

Kan vara svårt att svara på utan att veta hur många dagar du brukar ha i din cykel, befruktningen borde ägt rum för ca 2-3 dagar sen om man ser till ”det vanliga” räknat på din sista mens.. så då hade det varit för tidigt med ett positivt test. Men och andra sidan så har du ju fått ett positivt test och det är mer troligt en nidblödning än mens eller ett MA med tanke på omständigheterna så det är ju bara att gratulera och hoppas det går bra 😀 vissa blir ju faktiskt befruktade i ett helt annat skede i cykeln och du kanske bara har fått väldigt höga hormonnivåer fort så det visas redan 🤞🏼 Lycka till!

2020-06-28
Elisabeth2020
Elisabeth2020
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...