App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

1 åring som vägrar vagn, bilbarnstol eller cykelställ. Någon som känner igen sig?

Hej, Min ettårige son har aldrig tyckt om att spännas fast , vilket resulterat i att han alltid avskytt att åka bil (går bra första 15 minuterna) sedan blir han grinig. Samma sak i vagnen (måste alltid muta honom med något att äta på) och nu även baktill på cykeln. Jag har försökt härda ut men det blir inte bättre. Detta har resulterat i att jag blir väldigt begränsad i min vardag, svårt att göra saker när jag alltid behöver bära omkring på honom eller ha honom i sele. Någon som känner igen sig? Hur ska man tänka? Blir det bättre? I övrigt är han världens bästa, mycket energi men väldigt nyfiken och oftast glad :)

2020-06-28
BFmaj2019
BFmaj2019
Bebis på 13 månader

Vad har du för sele i vagnen?
Min son gillade inte sele föräns jag köpte en sån här https://www.babyland.se/tullsa-barnsele-i-textil-svart bra för då kan barnet luta sig fram och se samt att barnet sitter fast men känslan av rörlighet finns!

2020-06-29
Påfågelöga
Påfågelöga

Jag känner igen mig i din beskrivning! Dessutom tycker jag att det nästan har blivit värre den sista tiden, nu är det mycket frustration och maktkamper... Jag tror dessvärre att det är en period vi måste ta oss igenom. Kanske hjälper det din pojke om du har ett gosedjur som också åker med i vagn, bil eller på cykel? Jag har märkt att min dotter kan sitta längre i vagnen om hon får något att gnaga på (inte mat, men hennes solglasögon är goda).

2020-06-29
Majmamman
Majmamman
Bebis på 13 månader

Skulle stå ett av mina barn..

2020-06-28
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Ett av barn ur aldrig heller tyckt om att sitta fast eller sitta trångt som det blir i ett babyskydd. Det går bättre nu när vi bytt bilbarnstol och hon blivit lite äldre (2,5 år) Jag har fått härdas ut eller mutat när vi ska någonstans.

2020-06-28
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Menar givetvis cykelstol :)

2020-06-28
BFmaj2019
BFmaj2019
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...