App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Minskade fosterrörelser

Jag är i vecka 39+0 idag och de senaste två-tre dagarna så har bebis rört på sig mindre. Hon rör på sig lite men absolut mindre. Igår på kvällen så va hon igång ”som vanligt”. Hon brukar verkligen röra sig mycket, dygnet runt, och det är väl därför jag reagerar. Vet att det är trångt nu och att rörelserna kan bli annorlunda, men allt kändes normalt på kvällen/natten igår/idag så borde ju inte vara därför. Lägger jag mig ner så känner jag att hon rör sig, känner alltså fortfarande att hon har vakna stunder, men det är inte som det brukar. Har någon annan upplevt samma sak? Är det något som jag borde oroa mig över/kolla upp?

2020-06-26
Sollilja
Sollilja
Bebis på 12 månader

Skönt det såg bra ut för er!😊😊 jag åkte in för minskade fosterrörelser 38+5 och då hade det knappt gått en hel dag, och det slutade med urakut kejsarsnitt då det kunde slutat dåligt, men lillen mår bra men lite extra kontroller på barnmottagningen😊 hellre att man hör av sig en gång för mycket än för lite!🥰

2020-06-30
Idaa96
Idaa96
Bebis på 13 månader

Jag åkte tillslut in till förlossningen för kontroll igår för då va det verkligen lite rörelser, men allt såg bra ut. Eftersom jag sökt för minskade rörelser en gång tidigare och de kan se att hon rör sig men att jag inte känner det så ska jag få en tid till specialistmödravården för ytterligare kontroller och tul. Hoppas dock att hon vill komma ut nu istället. Känner mig färdig med att vara gravid och vill träffa min bebis NU😂

2020-06-30
Sollilja
Sollilja
Bebis på 12 månader

Upplevde samma med min pojke och jag stressade upp mig mycket, för mig hjälpte det att åka till barnmorskan och lyssna på hjärtat. Är det avsevärd skillnad och du känner dig orolig ska du såklart kontakta förlossningen. Din lilla bebis mår säkerligen prima, styrkekramar!

2020-06-27
Linea9
Linea9
Bebis på 13 månader

Om du är orolig så tycker jag absolut att du ska åka in och kolla upp det!

2020-06-26
Okonkret
Okonkret

Om du upplever att rörelserna har minskat så ska du absolut kontakta förlossningen så att du får komma in på en extrakontroll. Ring redan ikväll och rådgör med dom! Förmodligen kommer allt se bra ut, men det är dumt att chansa. Stort lycka till!

2020-06-26
Sigge19
Sigge19
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...