App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Varför händer inget?

Idag kom mensen... skit också. Denna gången vart jag säker på att det tog sig :/ har försökt med temp och ägglossnings test så jag vet att jag haft ägglossning. Även varit hos gyn för att kolla så allt såg okej ut efter aborten då jag varit orolig att den på något sätt skada mig. Jag och min sambo gjorde abort 2018 och nu känns det som det va min ända chans... Vet inte vad jag vill med detta inlägget men vet inte vad jag ska ta mig till känner mig så nere över detta... :( och livrädd att något ska vara fel.

2020-06-21
Idabua
Idabua
Försöker

Skulle precis skriva clearblues digitala äl-test, sen såg jag att du blivit gravid. Grattis!! Annars blev jag gravid genom dem, de som visar smileys. Man börjar testa ett tag efter mens (minns inte riktigt intervallet) och sen hade vi sex från första blinkande gubben tills den visade en fast. Typ varannan dag hade vi sex. Funkade för oss på tredje försöket, men helt normalt att det tar upp till ett år.

2020-06-27
Linea9
Linea9
Bebis på 1 månader

Men så roligt! Håller alla tummar och tår för dig/er 👏🏼💕
Ja den är ju verkligen de. Önskar bara allt kunde falla på plats och att jag får ett plus nu istället för att ha beräknaD ägglossning idag och behöva vänta såååå länge innan jag kan testa 😩 men försöker tänka positivt och inte stressa 🙊

Vad roligt! Är de första barnet? 😍

2020-06-22
Ericaandersson93
Ericaandersson93
Barn på 1 år och 7 månader

Hej!
Tack för svar ja det är en hemsk tid!
Just att man inte vet hur länge man kommer få vänta! Igår fick jag pluss efter 5 månaders försök! Inte lång tid men det som spöka för mig va att jag hade en hemsk abort 2018 blödde från januari till sommaren och va livrädd för att de skulle ha sabbat mina framtida chanser. Men så igår kom en blödning mensen trodde jag kom som en flytning sen inget mer, idag två streck på stickan. Det är tidigt mycket kan hända, men jag känner mig så hoppfull! ❤️❤️

2020-06-22
Idabua
Idabua
Försöker

Hej fina du 🥰
Försöker också att bli gravid, dock har vi inte försökt särskilt länge. MEN jag förstår dig. Haft en mena sen vi börja försöka och den besvikelsen... jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att du inte är ensam. Jag själv försöker nu att inte tänka för mycket, men jag tror nog du är medveten om de. 💕

Men som sagt, du är inte ensam. Din tid kommer ska du se 💕🌸

2020-06-22
Ericaandersson93
Ericaandersson93
Barn på 1 år och 7 månader

Tack för du tog dig tid och svara ❤️ Det va ingen mens som kom..... det va ett pluss 🤣

2020-06-22
Idabua
Idabua
Försöker

Förstår att du är rädd och orolig. Men försök att ta det lugnt och inte stressa upp dig (lättare sagt än gjort, jag vet). Men är man för ivrig alternativt stressar upp sig så tar det inte av någon anledning.
Kör på som vanligt. Ha sex när ni har lusten för det och inte på schema som det lätt kan bli, jag vet.
Ibland tar det tid. Om ni inte känner att ni kan vänta eller tror att något är "fel", så prata om möjlig hormonbehandling eller IVF med din partner och barnmorska.
Det är inget fel på dig eller er. Ni kommer att få er skatt på ett eller annat sätt, även om det ibland tar längre tid än vad man vill :)

2020-06-21
Mikros
Mikros
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...