App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Husvagn

Hej vi har fått låna en husvagn över midsommar helgen. Men vi har ett problem. Hur gör vi med dottern som kissar i sängen? Vi kan ju inte ha hennes tvättbara lakan och 1 gångs kan hon inte sova på. Blöja nattbyxor brukar hon ha när hon sover borta men nu är det ju mindre så hur skulle ni göra? Hon är 8år

2020-06-09
hanna199001
hanna199001

Du kan hitta mitt ganska "anonyma" konto i gruppen Vintage Pushchairs Retro Buggys som finns på facebook. skulle du vilja dela erfarenheter och tankar på hur man löser dessa problem med barn som behöver blöja lite högre upp än normal blöjålder får du/ni gärna skicka mig privat meddelanden.

2020-06-23
Anna larsson
Anna larsson

Julia_12 Jag delar gärna med mig av hur vi har det men kanske vi kan hitta ett mer privat ställe att göra det på? Har du Facebook kanske vi kan skriva privat via Messenger istället?

2020-06-23
Anna larsson
Anna larsson

Ja vi fick faktiskt prova Tena xs men de blev så pösiga så man såg liksom hon hade blöja. Det tycker hon var ännu värre. Är Tuch 7 bra de har vi inte testat här hemma ! ? Ja lille syster har blöja bara på natten och som er son och vid resor för säkerhet. Igår när vi var ute och skulle åka hem. Så byte vi blöjan på 9 åringen. Då hjälpte jag henne. Ibland hemma så försöker hon själv. Speciellt på morgonen när hon vaknar. Hur gammal är er son ? Hjälpte ni honom med byte ? Imorse var dotterns blöja torr så hon var glad. Hur går det för er?

2020-06-23
Julia_12
Julia_12

Julia_12 nu kom vi ifrån TS fråga lite hoppas de är okej.
Så även er 6 åring har blöja på sig på dagen ibland? att stora syster blöja är tyngre och mer "kissig" är ju inte så konstigt då hon är äldre. du skriver att hon ibland vill ha hjälp med blöja? brukar hon ta på den själv annars? vi har aldrig provat om våran kille kan ta på blöjan själv utan det hjälper vi till med. Jag har också letat efter inte fullt så "barnsliga" barn blöjor men svårt att hitta Libero Tuch är den blöjan som jag tycker är minst barnslig. men för eran dotter kanske ni skall kolla efter större blöjor typ tena slip XS. (Kan jag hitta dig på facebook?)

2020-06-23
Anna larsson
Anna larsson

Ja hon säger själv till när hon vill byta blöja ibland när vi är ute på stan så blir hon bara kissnödig och kan inte hålla sig. Det hon har sagt är att hon tycker det är lite jobbigt när hon har tejp blöja och den blir blöt så är syrrans blöja mindre "kissig" eftersom de kör båda med Comfort 7 och hennes är ofta mer tung än syrrans. Så blir hon lite ledsen ibland. Men vi har sagt att det inte är någon fara. Ibland vill hon att man hjälper henne så hon kan få dit tejpen på den. Hur brukar ni göra ? Det är därför man funderar på mer mindre "små" barns blöjor än Comfort 7 som ju ändå håller torrt.

2020-06-22
Julia_12
Julia_12

Julia_12. om er dotter använder blöja även på dagen ibland tycker jag ni skall fortsätta med tejp blöjor. det är mycket smidigare att byta ståendes på en toalett om man slipper ta av byxorna och kanske trosor helt. men man behöver ju inte ta fram en blöja innan man är inne på toaletten utan bara fråga försynt med jämna mellanrum om hon behöver gå på toaletten svarar hon ja kan man ta med sig en liten väska man har blöjorna i och byta snabbt och enkelt.
Vi använder bara tejp blöjor. mest på natten men även om vi åker bil långt eller där risk finns att han somnar.

2020-06-22
Anna larsson
Anna larsson

Kul att höra det gick bra för er ! Ja byxblöjor är ju smidigt också. Har man sedan ett par mjukisar så syns ju inte att man har blöja. Vi kör med Comfort 7 så längre det går för vår 9 åring de börjar bli lite små nu så vi har testat Dry nights men de prasslar när hon går tycker hon. Är Libero natt blöjor för "äldre barn" bra ? Comfort 7 är ju tejp och det är lite pinsamt ibland tycker vår dotter. Speciellt när hon har kissat och ska byta till en torr ibland använder hon de på dagen med. Och lille syrran på 6 år har ju lika danna. Och vi är ute ibland och hon ber att få byta tar vi fram den inte alltid så kul när man är 9 år Men ni hade bara blöja på natten ?

2020-06-22
Julia_12
Julia_12

Rolig att höra att ni hade en bra helg och att det löste sig så bra för er.

Vi använder comfort blöjor då byxblöjorna läcker på natten så va glada så länge byxblöjor funkar för er dotter. här hemma är det inget gnäll men han tycker inte det är jätte roligt att behöva få på sig blöja varje kväll. men vi som alla andra sköter det diskret och det har aldrig varit någon som märkt det förutom vi i familjen.

2020-06-22
Anna larsson
Anna larsson

Det gick bra i helgen.
Bi hade en toppen helg med mycket sol och bad.
Hon tog med sig ett bar lössittande mjukisbyxor och gick till servicehuset på kvällen och på morgonen inte ens vi märkte det.

Hon använder Liberos natt byxor som vi får utskrivna.
Hon har även libero up o go nr 8 men de har mest legat över 1 år nu av flera skäl.
Bland annat så är det lite mindre sen tycker hon det är bebis blöjor.
Då lilla syster på 2år har up o go nr 5 .

2020-06-22
hanna199001
hanna199001

Hur gick det med blöjor och allt i helgen ? Hoppas det löste sig. Själv har jag en dotter på 9 år som också måste ha blöja på natten. Men hon skäms inte direkt så mycket för det. Bara det att hon inte tycker det är så kul när hon vaknar och blöjan är blött hon har Libero comfort 7 fortfarande. Det har även hennes lille syster. Vad använder ni ? Hur gör ni andra som har "stora" barn som måste ha blöja ?

2020-06-20
Julia_12
Julia_12

Bra ni har löst det. annars hade ni andra kanske fått gå ut under tiden hon byter om. Hoppas ni får en fantastisk mini semester.

2020-06-09
Anna larsson
Anna larsson

Det finns platsad frotté som hon skulle kunna ha under lakanet kört de på barn när vi varit iväg

2020-06-09
Rebecka och Pyret
Rebecka och Pyret
Bebis på 6 månader

Hon tycker det är jobbigt och kännes pinsamt och byta om när vi är i samma rum .
Men nu har vi nog löst det rätt bra.
Vi fick en ställ plats bredvid service huset och då kan hon smita dit och byta om på kvällen och på morgonen.

2020-06-09
hanna199001
hanna199001

Varför kan hon inte ha blöja i husvagnen om hon är van att ha det när hon sover borta? annars ta med fler lakan om hon kan ha i sängen, .

2020-06-09
Anna larsson
Anna larsson

Lakanskydd? Finns på apoteket 🤗

2020-06-09
Gardina
Gardina
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...